Főoldal Filmek A rendező megosztotta a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hat fejezetének címét
Filmek

A rendező megosztotta a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hat fejezetének címét

Hat részegységre osztható a SnyderCut.

455
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Ahogy korábban már megerősítést kapott, Az Igazság Ligája rendezői változatot hat részre lehet majd bontani. Bár a filmet 4 órás változatban fogják bemutatni március 18-án az HBO Maxon és az HBO Go-n, a rendező hat részre bontotta a filmet. Ez egyes részek alcímet is kaptak, amiket most Zack Snyder közösségi oldalán tett közzé.

Igazság szerint nem okozott meglepetést a rendező a hat fejezetcímmel, hiszen erről már korábban is beszélt. Bár akkor még úgy hittük, hogy négy fejezet lesz, hiszen a filmet is eredetileg négy részben szerették volna bemutatni. A film hivatalos Twitter csatornáján tették közzé ezt a hat alcímet.

Az 1. rész a Don’t Count on it, Batman (erről már tudtuk korábban is), a 2. rész a The Age of Heroes, a 3. rész a Beloved Mother, Beloved Son, a 4. rész a Change Machine, az 5. rész az All The King’s Horses és végül az utolsó, a 6. rész Something Darker.

Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatókönyvét Chris Terrio írta, Zack Snyder és Will Beall sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával. A film producere Charles Roven és Deborah Snyder, executive producerei: Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio és Ben Affleck.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események