Főoldal Filmek A Rambo előzményfilmje mostantól egy folytatás, amiben Sylvester Stallone átadja a stafétabotot egy új színésznek
Filmek

A Rambo előzményfilmje mostantól egy folytatás, amiben Sylvester Stallone átadja a stafétabotot egy új színésznek

Sylvester Stallone valaki más lesz a Rambo sztárja.

389
Rambo

Már éppen esedékes volt, hogy halljunk valamit a Rambo előzményfilmjéről. Eddig sem bővelkedtünk az információkban, de legalább már tudjuk, mire készülhetünk. Sylvester Stallone megerősítette, hogy az előzményfilmből végül folytatás lesz, amiben átadja a stafétabotot valaki másnak, egy új színésznek.

Az évek során számos nagy franchise-ban kapott szerepet Sylvester Stallone, sok rajongója van, akik már alig várják, hogy újra lássák kedvencüket egy olyan produkcióban, amit el sem tudunk képzelni Stallone nélkül. Sly már világossá tette, hogy a Rocky visszatérése nem jöhet szóba nála, de mi a helyzet a másik ikonikus szerepével, a Rambóval?

A Rambo V: Utolsó vér 2019-ben jelent meg, de a befejezés nem úgy sikerült, amire mindenki várt. A film után Stallone úgy fogalmazott, hogy szívesen visszatérne egy folytatásban, majd később felröppentek olyan pletykák, a készülő folytatás valójában egy előzménysorozat lesz az egyik streaming platformon. Eddig hallgattak a tervekről, ám a The Hollywood Reporternek Stallone megerősítette, hogy az előzményfilmből mostanra egy folytatás lett, és arra készül, hogy átadja a stafétabotot valaki másnak, feltehetően a franchise új főszereplőjének.

Azt hiszem, ez fog történni. Úgy akartam megcsinálni, mint egy Ken Burns dokumentumfilmet Vietnamról, ahol a fiatal Rambót bedobjuk, és ő egy ilyen társaságkedvelő srác, amolyan focikapitány, majd azt látjuk, hogy miért lesz belőle Rambo. De amit ők akarnak, az egy modern történet, ahol én adom át a stafétát. És ez egyre közelebb van.

Sylvester Stallone

Még ebben az interjúban Sly azt is elárulta, hogy a legtöbb gázsi, amit egy filmért felajánlottak neki, az 34 millió dollár volt. Az 1980-as években a Rambo IV főszerepét felajánlották neki, ő azonban visszautasította. A mostani árfolyamon ez durván 85 millió dollárt jelentene. Elismerte, hogy talán hibát követett el, amikor nem fogadta el az ajánlatot. Később aztán elkészült a folytatás, most pedig egy újabb részen dolgoznak.

Rambo V - Utolsó vér
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A feláldozhatók 4.
Filmkritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.