Főoldal Sorozatok A rajongók újabb kedvence tér vissza a Daredevil: Born Again című sorozatban
Sorozatok

A rajongók újabb kedvence tér vissza a Daredevil: Born Again című sorozatban

Daredevil egy régi barátja is visszatér egy rajongói kép alapján.

303
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Egyelőre nem érkezett hivatalos hír arról, hogy Jon Bernthal újra eljátszhatja a Megtorló szerepét a Marvel Studios készülő sorozatában. A hétvége során azonban megosztottak egy új fotót a Daredevil: Born Again forgatásáról, ami látszólag ennek ellentmond. Nagyon úgy fest, hogy a Disney+ közelgő sorozatában Daredevil mellett ott lesz a Megtorló is.

Bernthal a Netflix saját Daredevil című sorozatában Frank Castle-t alakította, valamint két évadon keresztül egy önálló sorozatot is kapott a Megtorló. A rajongók imádták, ahogy Bennthal életre keltette ezt a karaktert a képernyőn, és gyakorlatilag a Daredevil: Born Again bejelentésétől reménykedtek benne, hogy visszahozzák.

A színészt Frank Castle jelmezében látták, pont azon a brooklyni területen, ahol a Daredevil: Born Again forgatása zajlik. Egy rajongónak sikerült fényképet is készíteni a színészről a brooklyni Hometown BBQ étteremben. Bennthalt művérrel az arcán látták egy harcjelenet forgatása után.

Bernthal mögött kiszúrhatjuk a színész kaszkadőrdublőrét is, amit a fotót közzétett rajongó is elmondott, hogy az étteremben több színész is hasonló művért viselt.

Hivatalosan továbbra sincs megerősítés arról, hogy a Megtorló szerepelni fog az új sorozatban, de most először kaptunk tárgyi bizonyítékot arra, hogy visszatér a közönségkedvenc karakter. A Marvel Moziverzumban már bemutatkozott Charlie Cox mint Daredevil, illetve a Vezér szerepében Vincent D’Onofrio is látható volt több alkalommal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.