Főoldal Filmek A rajongók nagy kedvence vezetheti a Mennydörgőket a Marvel Studios filmjében
Filmek

A rajongók nagy kedvence vezetheti a Mennydörgőket a Marvel Studios filmjében

A Marvel Moziverzum új Fekete Özvegye lehet a csapat vezetője?

335
Mennydörgők

Nagy az izgalom a Mennydörgők körül, most hogy a Marvel Studios hivatalosan is bejelentette. A rajongók izgatottan várják, hogy megtudják, mely karaktereket toborozzák a csapatba. Rengeteg különböző formáció létezik a képregényekben, de minden jel arra mutat, hogy Valentina Allegra de Fontaine lesz a felelős a csapat összeállításáért a Marvel Moziverzumban.

Egy új jelentés fényt deríthet a Marvel Studios Mennydörgőkkel kapcsolatos terveire, ugyanis állítólag Florence Pugh által alakított Yelena Belova lesz a gonosztevő csoport vezetője. Matthew Belloni The Town podcastjének legutóbbi epizódjában a Deadline újságírója, Justin Kroll osztott meg néhány infót az 5. fázis filmjéről, többek között arról beszélt, hogy ki fogja vezetni a csapatot és még néhány tagot is leleplezett.

[Florence Pugh] a Marvel szuperhőse, akinek már spin-offja is van, legalábbis hamarosan lesz neki, tulajdonképpen a Mennydörgők-film lesz a karakternek. A film gyakorlatilag a Marvel öngyilkos osztaga. Remélhetőleg jobb eredményeket ér el. De a koncepció szerint ő vezetné Wyatt Russell [John Walker] [és] Daniel Bruhl [Zemo] csapatát.

Azok az antihősök, akik nem éppen jó oldalon állnak, de nem is éppen rosszak. És közöttük van Yelena is, mert úgy tűnik, az emberek szeretik a karaktert.

Justin Kroll

Érdekes lesz, ahogy az új Fekete Özvegy megpróbálja irányítani majd ezeket a rosszfiúkat, és Zemo Báró csatlakozása a csapathoz egy nagyon izgalmas dinamikát adhat a csoportnak. Hogy kik csatlakoznak még ehhez a trióhoz, egyelőre nem tudni, de valami azt súgja, hogy Förtelem nem véletlen kapott nagyobb rivaldafényt az elmúlt hetekben, s valahogy ő is benne lesz a csapatban.

A Mennydörgők című film 2024. július 26-án jön ki a mozikban.

Fekete Özvegy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események