Főoldal Sorozatok A rajongók kifakadtak, szerintük az MCU legfelkavaróbb jelenetét mutatták a Loki legutóbbi epizódjában
Sorozatok

A rajongók kifakadtak, szerintük az MCU legfelkavaróbb jelenetét mutatták a Loki legutóbbi epizódjában

A Loki egyik jelenetét támadják a rajongók. Tényleg ennyire brutális volt, mit gondoltok?

390
Loki
Forrás: Marvel Studios

A Loki 2. évadának 4. epizódját ezen a héten mutatta be a Disney+, és sokak szerint az egyik legjobb rész volt az új évadból. Bár sokan dicsérték a negyedik részt, a rajongók egy csoportját megrázta, és a Marvel Studios tűz alá került egy bizonyos jelenet miatt.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

A rész egy hatalmas cliffhangerrel zárult, de nem emiatt orroltak meg a stúdióra a rajongók, hanem egy meglehetősen borzalmas jelenetre került sor, amire eddig nem volt példa a Marvel Moziverzumban. Néhányan úgy gondolják, hogy az MCU történetének legfelkavaróbb pillanatát láttuk a sorozatban.

Amikor Renslayer és Percike (tudjátok, az a kis narancssárga rajzfilm figura) visszatérnek a TVA épületébe, megpróbálják Dox tábornokot és az ügynököket maguk mellé állítani, de amikor azok nemet mondanak nekik, kivégzik őket a lehető legbrutálisabb módon, amit eddig elképzelni sem tudtunk ebben az univerzumban. Gyakorlatilag kilapítják őket, és bár nem mutatják a jelenetet, ahogy kioltják az emberek életét, csak a sikolyukat halljuk, miközben a kegyetlen Bíró és Percike arcát mutatják. És igazán ez volt felkavaró a nézőknek, amilyen arckifejezést vág a két szereplő a jelenetben – Percike szadista örömmel nézi az eseményt, ahogy megölik az ügynököket.

Volt aki szerint túl korán ölték meg a tábornokot, más szerint horrorfilmbe illő jelenet volt, hogy Percike örömmel nézte a kivégzést.

A sorozat főszereplői Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan és Owen Wilson.

A vezető író Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin és Michael Waldron a vezető producerek, Trevor Waterson pedig társvezető producer.

A Loki 2. évadának első négy epizódja már elérhető a Disney+-on.

Loki
Forrás: Marvel Studios

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.