Wide Screen
Image default
Gamer

A PS mérnökeit is meglepte a Sony-Microsoft együttműködés

A PlayStation fejlesztői is igazán meglepődtek a múltheti bejelentésen, amely a két cég közötti együttműködésről szól.

Előző héten gyakorlatilag derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a Sony és a Microsoft együtt fognak dolgozni a felhős szolgáltatásukon. A Bloomberg insider riportja szerint azonban nem csak számunkra volt ennyire meglepő a sztori. Nálunk sokkal jobban tájékozott emberek is meghökkenve fogadták ezt, például a PlayStation fejlesztőbrigádja.

A döntést a riport szerint a Sony tokiói vezetősége hozta meg, a PlayStationért felelős részlegükkel meg sem beszélték a dolgot. A menedzsereknek kellett lenyugtatniuk a dolgozókat, hogy ennek nem lesz semmiféle hatása a következő generációs konzoljukra. Valószínűleg hirtelen döntés következménye volt az egyezség, melynek okozója minden bizonnyal a Stadia. A Sony igencsak le van maradva ezen a téren, szóval szüksége van a Microsoft Azure nevű felhős szolgáltatására.

Az igencsak meglepő kooperációnak egyelőre nem tisztázott ki is lehet a nyertese, azonban egyre inkább látszik, hogy kezdik komolyan venni a Stadiát a “régiek” is. Ti mit gondoltok, elsöprő sikere lesz a Google új platformjának?

Még több a témában...

Iszonyatos tempót fog diktálni a THQ Nordic

Héja Szabolcs

[E3 2019] Mit tudunk eddig a Gears 5-ről?

Héja Szabolcs

[E3 2019] Újabb információk láttak napvilágot a Halo Infinite-ről

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább