Főoldal Filmek A producer válaszolt a pletykákra, hogy Doctor Doom tényleg a Fekete Párduc folytatásában debütált volna?
Filmek

A producer válaszolt a pletykákra, hogy Doctor Doom tényleg a Fekete Párduc folytatásában debütált volna?

Egymásnak ellentmondó híreket olvashatunk Doctor Doomról.

377
Doctor Doom

Hónapok óta másról sem pletykálnak, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben bemutatják Doctor Doomot is. Victor Von Doom múltja több szálon is kapcsolódik T’Challához és Vakandához, ez indította el az egész pletykaáradatot, így sokan azt feltételezték, hogy akár ő lehet a felelős a hős haláláért, de Nate Moore producer most megerősítette, hogy a tervek szerint a gonosztevő sosem fog megjelenni a filmben.

A hét elején tartották a film világpremierjét, és a beszámolókból már tudjuk, hogy Doomot nem fogják bemutatni. Sőt, néhány napja megjelent egy hír, miszerint a gonosztevő a Fantasztikus Négyes stáblista utáni jelenetében fog csak bemutatkozni, nem ő lesz a Marvel első családjának a főgonosza. A Phase Zero arról kérdezte a franchise producerét, hogy valaha is szóba került-e, hogy Doctor Doom legyen a Fekete Párduc ellenfele a folytatásban, amire azt válaszolta, hogy “őszintén szólva nem volt, bár értem, hogy miért”.

Ő egy olyan nagyszerű karakter, és Latveria világa annyira fantasztikus, Ryan pedig rajong érte. De miután eldöntöttük, hogy Namor lesz az antagonista, mindig is ő állt a középpontban.

Nate Moore

Egy másik interjúban Ryan Coogler rendezőt is megkérdezték Doomról, amire ő így válaszolt: “Ebben a filmben? Nem. Próbálok nem túl sok pletykát olvasni. De igen, nem.”

Úgy fest, hogy néhányan csak nagyobb figyelemre szerettek volna szert tenni, mivel ezek a “szenzációhajhászok” azóta visszavonták kijelentéseiket a közösségi médiában a karakterrel kapcsolatban. Egyszerűen azzal magyarázták a dolgot, hogy a Marvel Studios kivágta a jelenetet a filmből, ez azonban ellentmond annak, amiről korábban hallottunk, hogy Doommal forgattak egy cameót, szóval ki tudja, mi az igazság.

Kár, de talán így a legjobb. Végtére is, Doomot egy stáblista utáni jelenetben feltűntetni egy olyan folytatásban, amiben bemutatják a Marvel Moziverzum új Fekete Párducát, de még sorolhatnánk az új karaktereket, mint például Namor, a Torpedó, vagy Vasszív, szóval nem lett volna okos döntés.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! november 10-én érkezik a magyar mozikba.

Doctor Doom
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események