Főoldal Játékok A Prince of Persia remake volt a Ubisoft műsorának sztárja
Játékok

A Prince of Persia remake volt a Ubisoft műsorának sztárja

További érdekességek is akadtak a szeptemberi Ubisoft Forward műsorában.

516

A Ubisoft azzal búcsúzott júliusban, hogy annyi mutatni valójuk van, hogy mindenképpen jelentkeznek még idén. Így utólag lehet jobban jártunk volna akkor, egy feszesebbre vágott műsorral, de lássuk mit tartogattak a franciák a tarsolyukban.

Elsőként az Immortals Fenyx Rising mutatkozott meg, amely nem új bejelentés, hiszen a tavalyi E3-on már megismerhettük, csak akkor még Gods and Monsters volt a címe. A játék eltűnt egy kis időre, a fejlesztők kaptak egy kis extra időt és most megleshetjük mire használták. A görög mitológiai világban játszódó open-world akció-kaland december 3-án érkezik és úgy fest a Legend of Zelda: Breath of the Wild igen nagy hatással volt rá.

A szivárgások nyomán a Prince of Persia: The Sands of Time Remake már nem volt meglepetés, ám kicsit jobban szemügyre vehettük egy két perces trailerben. A játék hozza az előd hangulatát, de a művészeti irány megváltozása miatt nem biztos, hogy mindenki lelkes lesz. Jövő januárban jelenik meg a mostani generáció gépeire.

A Ubisoft nagyon szeretné, ha a nemrég megjelent Hyper Scape nagy sikereket érne el. A free-to-play battle royal játék újdonságait két trailerbe zsúfolták bele.

Egy újabb nagy visszatérőként aposztrofálták a Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Editiont, amely az egykori XBLA játék vérfrissítése. Ha valaki nagy rajongója a képregényhősnek, vagy lázba hozták a pixelek, akkor még idén év végéig rástartolhat majd.

A Ubisoft fő franchise-ai közül talán a Watch Dogs: Legion vonzotta eddig a legkevesebb figyelmet (az új Assassin’s Creed és Far Cry köszönik megvannak), ezért most ezt promózták picit. Új gameplay és egy kis zenés táncos mulatozás mellett az első játék főhőse, Aiden Pearce is előkerült.

A végére pedig egy új franchise is bemutatkozott, ez a Riders Republic. A játék azon az extrém sport vonalon mozog, amit korábban a Steep képviselt. A síelés itt is jelen lesz, ahogy a snowboard és a kerékpár is. A játék fő ismérve, hogy rengeteg játékos játszhatja majd egyszerre és mindenféle őrült kosztümöket is magukra ölthetnek majd. Jövő februárig kell várni rá, cserébe már az új generációs konzolok erejét is kihasználja majd.

A show viszonylag hamar, nagyjából negyven perc után véget is ért, a francia kiadó pedig elhintette, hogy találkozunk még az immár hagyománnyá érett műsorukkal, mielőtt összefoglalták, hogy miről is esett ma szó.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.