Főoldal Filmek A Préda sztárja, Amber Midthunder egy lehetséges folytatásról beszélt
Filmek

A Préda sztárja, Amber Midthunder egy lehetséges folytatásról beszélt

Még nem jelentették be, hogy készül-e folytatás a Prédához.

400
Préda
Forrás: Hulu

A Préda a múlt hónapban jelent meg a Hulu és néhány országban a Disney+ kínálatában, és minden várakozást felülmúlt, egy kiváló film lett a Ragadozó előzményfilmje. A Hulu streaming szolgáltatás történetének legnézettebb saját gyártású premierjét produkálta, miközben a kritikusok is szépeket írtak róla. A jó kezdés után többekben felmerült a kérdés, vajon kap-e folytatást.

A Préda végén az Amber Midthunder által alakított Naru végül felülkerekedett a Ragadozón, de a stáblista alatt bevágott kis rajzokból tudjuk, hogy társaságot kaptak a finálé után. Emellett egy másik dologra is fény derült, a fegyver, amit a film végén láttunk a főhősnél, kiderült róla, hogy ugyanaz, amit Danny Glover Mike Harriganje kapott az egyik Ragadozótól az 1990-es Ragadozó 2. végén. Minden jel szerint a készítők fejében is megfordult a gondolat, hogy folytassák a történetet, amennyiben sikerre viszik az első részt.

Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva Amber Mindthunder a Préda lehetséges folytatásáról beszélt. Bár azt nem tudta megerősíteni, hogy készül-e folytatás, de bízik a mögöttük álló emberekben, hogy jó döntést hoznak:

Nem tudom, mik a tervek a jövőre nézve, de bízom abban, hogy bármilyen döntés születik. Dan [Trachtenberg] olyan sokáig fejlesztette ezt a 20th Centuryval. Nyilvánvaló, hogy azt az időt arra fordították, hogy egy igazán nagyszerű dolgot hozzanak létre. Biztos vagyok benne, hogy senki nem csinálna újra valamit, ha nem lenne csodálatos. Szóval szerintem bármi is történik, szerintem ez lesz a helyes döntés.

Amber Mindthunder

A 300 évvel ezelőtt a komancs nemzetség idején játszódó a Préda című film egy fiatal nő, Naru, egy vad és rendkívül képzett harcos történetét meséli el. Az Északi Nagy-síkságon élő legendás vadászok árnyékában nevelkedett, így amikor veszély fenyegeti a táborát, elindul, hogy megvédje népét. A prédáról, akit becserkész, és akivel végül szembekerül, kiderül, hogy egy magasan fejlett, technikailag fejlett arzenállal rendelkező idegen ragadozó, s egy kegyetlen és félelmetes leszámolásra kerül sor a két harcos között.

Préda
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.

Daredevil
Sorozatok

A rajongók újabb kedvence tér vissza a Daredevil: Born Again című sorozatban

Daredevil egy régi barátja is visszatér egy rajongói kép alapján.