Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút storyboard rajza megerősítette, hogy Michael Keaton Keselyűje is szerepelt volna a filmben
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút storyboard rajza megerősítette, hogy Michael Keaton Keselyűje is szerepelt volna a filmben

A korai terveken Keselyű is visszatért volna, ő lett volna a Baljós Hatos hiányzó tagja.

55
Pókember: Hazatérés

A Pókember: Nincs hazaút című filmben Peter Parker (Tom Holland) és Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) véletlenül egy csapat multiverzális főgonoszt szabadít az MCU-ra, amikor egy varázslat rosszul sül el. Már olvashattunk olyan pletykákról, hogy a Keselyű is szóba került, mint az egyik multiverzális gonosztevő, akivel Peter Parker szembeszállt volna a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Néhány új storyboard rajz ezt most megerősítette.

A Baljós Hatos formáció helyett a Baljós Ötöst mutatták be, ami a Zöld Manóból (Willem Dafoe), Doktor Octopusból (Alfred Molina), Electroból (Jamie Foxx), a Homokemberből (Thomas Haden Church) és a Gyíkból (Rhys Ifans) állt, de korábban már hallottuk, hogy a fejlesztés korai szakaszában más karakterek is szóba kerültek.

Most Phil Langone művész elárulta, hogy Michael Keaton mint Adrian Toome alias Keselyű visszatérése is felmerült. A Sony Pictures és Marvel Studios folytatásának korai tervéről osztott meg néhány koncepciós tervet, és bár valójában nem látjuk a gonosztevő arcát, de a jellegzetes szőrmés-galléros kabátot viseli. Emellett Langone a kommentekben megerősíti, hogy ez bizony Keselyű. A leírásból kiderül még, hogy a helyszín is sokat változott a tervezés alatt, ahol Norman elárulta a többieket, s Peter ellen fordul, majd hozzáteszi, hogy a karakterek is több változáson mentek keresztül.

Az artworkön csak Toomes, Sandman és Dock Ock látható, így nem tudjuk biztosan, hogy Keselyűt valamelyik másik karakter helyett szerették volna behozni, vagy eredetileg hat rosszfiút terveztek.

Keaton a Pókember: Hazatérésben mutatkozott be Keselyűként, és arra számítottunk, hogy a későbbiekben még visszatér, hogy megbosszulja, amiért a Pókember beleköpött a levesébe, s börtönbe került. Ehelyett nem a Marvel Moziverzumban láttuk visszatérni, hanem a Morbius totálisan felesleges, megmagyarázhatatlan stáblista alatti jelenetében, amire máig nem kaptunk választ.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...