Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Idegenben poszterei az európai kalandról árulkodnak

Mindenki az új Pókember: Idegenben előzetest várta ma reggel, helyette azonban csak három új posztert kaptunk, de legalább tudjuk, merre járt a falmászó.

Kissé csalódottak vagyunk a hétvége után, miután Tom Holland tweetben üzenet a követőinek és a Pókember franchise szerelmeseinek, hogy kövessétek figyelemmel a hétfő reggelt. A bejegyzés után mindenki egy új előzetesre számított, azonban egyelőre be kell érnünk három új poszterrel a falmászóról, amiből az is kiderült, hogy merre kalandozik a barátságos és közkedvelt Pókember. Kitérőt tesznek a berlini Brandenburgi kapuhoz, a velencei csatornákat és a híres London Eye is feltűnik egy-egy poszteren. Meglepő módon nyomuk sincs az Elementáloknak, de még Mysterio (Jake Gyllenhaal) új barátja sem mutatja meg magát rajtuk.

A Pókember: Hazatérés folytatása több helyszínen játszódik, hiszen Peter Parker és barátai nem csak a szomszédos államokba tesznek kirándulást, hanem egyenesen az öreg kontinensig utaznak, hogy kipihenjék az iskolai fáradalmakat. Ehelyett azonban nem is egy, hanem három gonosztevővel akad összetűzésbe Pókember, ám ahogy az előző részben, úgy itt is segítőtársakra talál, Nick Fury (Samuel L. Jackson) és Mysterio személyében.

Peter Parker visszatér a Pókember: Idegenben, ami a Pókember: Hazatérés következő fejezetét jelenti. A barátságos és közkedvelt szuperhős úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, M.J.-hez és egy csapathoz, akikkel európai vakációra indulnak. Mindazonáltal Peter terve az, hogy néhány hétre felhagy a szuperhősködéssel, de hamar felhagy vele, mert Nick Furynak segít utánajárni több különleges lény rejtélyes támadásának szerte a kontinensen.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Még több a témában...

Rögtön a Bosszúállók: Végtelen háború után kezdik forgatni a Bosszúállók 4-et

Kévés Bence Mihály

Mennyi idő telt el a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték között?

Kevin Feige-gel megvitatták a Marvel jövőjét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon