Főoldal Előzetesek A Pókember: A Pókverzumon át előzetesében Miles Morales a Pókember 2099 ellen küzd, és nincs egyedül!
Előzetesek

A Pókember: A Pókverzumon át előzetesében Miles Morales a Pókember 2099 ellen küzd, és nincs egyedül!

A barátságos és közkedvelt Pókemberek esnek egymás torkának.

334

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt mutatták be a nagysikerű Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásának első nagy előzetesét. Két hete már tudjuk, ma pedig a Sony Pictures végre bemutatta a Pókember: A Pókverzumon át második nagy előzetesét, amiben Miles Morales a Pókverzum több falmászójával is találkozik, de nem mindenki a rajongója.

A várva várt folytatást eredetileg tavaly októberben szerették volna bemutatni a mozikban, majd 2023 nyarára tolták. Már az első előzetesnél érezhető volt, hogy megérte ennyit várni a 2018-as Oscar-díjas animáció film folytatására, bár még nagyon távolinak tűnik a premier napja, de erre mindenképpen megérte ennyit várni. A rendezők sokkal nagyobb léptékű folytatást ígérnek. Az első film számos animációs stílust használt az egyes Pókemberek egyedi aspektusának bemutatására, a folytatás pedig azt ígéri, hogy felülmúlja az első filmet, különösen, hogy sokkal több Pókembert mutat be.

Bár a teaser előzetes többnyire az első részben látott jeleneteket tartalmaz (ami csak ráerősít a rendezők nyilatkozatára, amit április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt mondtak, hogy még nincs kész a film), de az ismert képkockák mellett azért újakat is kaptunk. Az új felvételeken láthatjuk Pókember 2099-et, akit a film antagonistaként állítanak be, bár a hivatalos megerősített még nem kapott, de valójában The Spot lesz a főellenség, akit egyelőre még nem fedtek fel. Mások mellett láthatjuk még a Pókasszonyt, Peter B. Parker visszatérését és Pókember számtalan variánsát.

A Pókember: A Pókverzumon át ott veszi fel a fonalat, miután főhősünk összejött Gwen Stacyvel, majd Brooklyn főállású, barátságos és közkedvelt Pókembere átrepül a Multiverzumon, ahol találkozik a Pókemberek csapatával, akiknek nem más a feladatuk, minthogy megvédjék annak puszta létét. Milesnek nemcsak egy új fenyegetéssel kell felvennie a harcot, de a többi Pókemberrel is szembetalálja magát, és újra kell értelmezni azt, hogy mit jelent hősnek lenni, hogy megmenthesse azokat az embereket, akiket a legjobban szeret.

Amit eddig biztosan tudunk a szereposztással kapcsolatban, hogy a filmben szinkronizál Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Jason Schwartzman, Daniel Kaluuya, Shea Whigham, Jorma Taccone, Luna Lauren Vélez és Brian Tyree Henry.

A Pókember: A Pókverzumon át 2023. június 2-án kerül a mozikba. Még a másodikat sem láttuk, de már a harmadik filmet is bejelentették, Beyond the Spider-Verse címmel, s vélhetően még több Pókembert láthatunk benne, mind a 240 ismert falmászó rivaldafénybe kerülhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...