Főoldal Előzetesek A Pókember – A Pókverzumon át előzetese hatalmas áldozatot követel Miles Moralestől (és egy MCU utalást is tartalmaz)
Előzetesek

A Pókember – A Pókverzumon át előzetese hatalmas áldozatot követel Miles Moralestől (és egy MCU utalást is tartalmaz)

Szédítően látványos lett a Pókember - A Pókverzumon át legújabb előzetese, amiben még utalást is kapunk az MCU-ra.

33

Megérkezett a Pókember – A Pókverzumon át legújabb nagy előzetese, ami pont annyira szenzációs, mint amennyire vártátok – és egy közvetlen MCU-utalást is tartalmaz! A Sony Pictures várva várt animációs rajzfilmjének folytatása még az első résznél is látványosabbra sikerült a képsorok alapján, amiben Miles Morales (Shameik Moore) visszatér, hogy szembenézzen eddigi legnagyobb kihívásával.

Az eddigiek alapján a fenyegetés, amivel a Pók Társaság szembetalálja magát, epikus méretű áldozatra kényszeríti Miles-t, és úgy tűnik, hogy Miguel O’Hara (Oscar Isaac) mondhatja ezt neki, mert ahhoz, hogy a tervük sikerüljön, el kell engednie az apját, amit nyilvánvalóan rosszul viselne a brooklyni Pókember – bár az is lehet, hogy ez is csak egy félrevezetés az előzetesben, s nem jár ekkora áldozattal.

Az akciódús második trailerben, amely a főgonoszt, Foltot (Jason Schwartzman) is bemutatja, sok más érdekes témát boncolgathatunk, de a legnyilvánvalóbb utalás a Marvel Moziverzum Pókember: Nincs hazaút című film eseményeire mutat. Az 1:13-as résznél Miguel megemlíti a Föld-199999-et, azaz a Marvel Moziverzumot, és leszólja Tom Holland “kocka” Pókemberét és Doctor Strange-et, amiért szórakoznak a multiverzummal, ami utalás lehet a korábbi pletykákra, hogy a későbbiekben Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield karakterei is feltűnnek majd a trilógiában.

Az új trailerrel együtt egy új, részletesebb szinopszist is kaptunk a filmhez, miszerint “miután újra találkozik Gwen Stacyvel, Brooklyn főállású, barátságos és közkedvelt Pókembere átrepül a Multiverzumon, ahol találkozik a Pókemberek csapatával, akiknek az a feladata, hogy megvédjék annak puszta létét. De amikor a hősök összecsapnak, hogy miként birkózzanak meg egy új fenyegetéssel, Miles a többi Pók ellen találja magát, és újra kell definiálnia, mit jelent hősnek lenni, hogy megmenthesse azokat az embereket, akiket a legjobban szeret”.

A Pókember – A Pókverzumon át bemutatójára 2023. június 1-jén kerül sor a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...