Főoldal Filmek A Pókember 4. lehetséges bemutatójának az időpontjáról beszélnek, és még több érdekesség az új részről, köztük egy közkedvelt karakterről
Filmek

A Pókember 4. lehetséges bemutatójának az időpontjáról beszélnek, és még több érdekesség az új részről, köztük egy közkedvelt karakterről

Hivatalosan még nem jelentették be, mikor érkezik a Pókember 4.

526
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Tegnap este a Marvel Studiosnál történt kisebb-nagyobb változtatások a menetrendben, most pedig egy új jelentés azt állítja, hogy kiderülhetett, mikor kerül a mozikba a Pókember 4. Emellett a Daredevil készülő új sorozatának lehetséges terveiről is hírt kaptunk.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Marvel Studios tegnap este nagy változásokat jelentett be a The Multiverse Saga már bejelentett produkcióival kapcsolatban, de mi a helyzet a Pókemberrel? Bár a Sony Pictures és a Marvel Studios között él a szerződés a karakter filmes jogáról, a falmászó jövője körül sok a bizonytalanság, különösen azután, hogy Tom Holland tavaly decemberben határozottan utalt arra, hogy talán befejezi Peter Parker szerepét.

A The Cosmic Circus azonban friss információkkal szolgált. A lap úgy tudja, hogy a jelenlegi tervek szerint a Pókember 4. része 2024. július 12-én kerül a mozikba. Ez két héttel a Mennydörgők bemutatója előtt lenne, szóval amennyiben igaz a hír, akkor várhatóan a Disney újabb változtatást fog bejelenteni a naptárban. Jól mutatja, hogy mennyire felfordult a gondosan összeállított ütemterv a Penge körül kialakult helyzet miatt, mert sorra tolják el a Marvel Moziverzum 6. fázis produkcióit. A legszomorúbb hír talán az volt, hogy a Bosszúállók: Titkos háború hét hónappal került hátrébb a naptárban.

Visszakanyarodva még egy picit Pókemberhez, az oldal úgy értesült, hogy a következő kalandja kicsit könyebb hangvételű lesz, visszatérünk majd New York utcáira a bűnüldözésben. “Ez az utcai szintű történet, úgy hallottuk, valójában a Daredevil: Born Again utóéletét dolgozhatja fel” – áll az írásban, ami szinte megerősíti, hogy a Fenegyerek – és potenciálisan a Kingpin – szerepet kap a Pókember 4.-ben. Ezzel minden rajongó álma valóra válna.

A Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenetéből sokan arra gondoltak, hogy a folytatásban a barátságos és közkedvelt Pókember ruháját felerősíti majd az idegen (emlékezzünk vissza, hogy Eddie Brock hátrahagyta Venom egy darabját, amikor visszatért a saját világába), de a jelentés szerint ez nem kap szerepet a filmben. Bár a szimbióta várhatóan szerepet kap majd ebben a második trilógiában, a jelenlegi terv az lehet, hogy helyette a közelgő Bosszúállók-filmek egyikében találkozik majd Peter az idegennel.

Természetesen az itt leírtakat kezeljétek fenntartásokkal, mivel egyik stúdió sem jelentett még be semmit, és sem a Sony Pictures, sem a Marvel Studios programfüzetében nem szerepel a Pókember negyedik része.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?