Főoldal Filmek A pletykák szerint Ryan Reynolds most Channing Tatumot szemelte ki egy szerepre a Deadpool 3.-ban
Filmek

A pletykák szerint Ryan Reynolds most Channing Tatumot szemelte ki egy szerepre a Deadpool 3.-ban

Akit csak tudnak, visszahoznak a Deadpool 3. részében?

376
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Egy nagyon izgalmas új pletyka kapott szárnyra a Deadpool 3. szereposztása körül, hogy Ryan Reynolds azt szeretné, ha Channing Tatum csatlakoznak hozzájuk a készülő folytatásban. Tatum neve nem először merül fel, hiszen a 20th Century Fox idején egy filmet szerettek volna készíteni a főszereplésével, de végül a projekt soha nem valósult meg. Most talán Gambit is bemutatkozhat.

Volt idő, amikor úgy tűnt, hogy Channing Tatum fogja eljátszani az egyik X-Ment, Gambitot a saját szólófilmjében. Az eredetileg 2016-ra tervezett projektet számtalan kreatív probléma és csúszás sújtotta, mielőtt a Disney és a 20th Century Fox fúzió megpecsételte a sorsát, és a teljes projektet elvetették. A történtek után Tatum csalódottan nyilatkozott, hogy nem kapott lehetőséget, de most lehet, hogy végül mégis kap egy második esélyt.

A Scooper DanielRPK megosztott egy pletykát, miszerint Ryan Reynolds szorgalmazza, hogy Tatum szerepeljen a Deadpool 3-ban. Bár az nem világos, hogy kit játszana, és közel sem olyan biztos, hogy Gambit lesz az a karakter, akit majd életre kelthet. Számtalan más hős és gonosztevő van, aki szóba jöhet.

Miután a szólófilm nem valósult meg, Tatum azt mondta, hogy “traumatizálta” az élmény, és hozzátette, hogy “kikapcsolta [a] Marvel-gépet”, és képtelen volt megnézni a többi Marvel-filmet. Hogy miért? Mert “imádtam azt a karaktert. Egyszerűen túl szomorú volt. Olyan volt, mintha egy barátot veszítettem volna el, mert annyira készen álltam arra, hogy eljátsszam őt”.

A Deadpool 3. sztorijáról nagyon keveset tudunk, eddig két bejelentést kaptunk: Ryan Reynolds oldalán visszatér Hugh Jackman is, mint Rozsomák. De arról is beszélnek, hogy a Loki után Owen Wilson visszatér a sorozatban betöltött szerepében. Ő volt Mobius, az Idővariáció Hatáság egyik ügynöke. Ebből következik, hogy egy multiverzumos kaland lesz, ami megmagyarázza a pletykákat, hogy a 2005-ös Fantasztikus Négyes főszereplőit is láthatjuk majd a filmben.

A Deadpool 3. 2024. november 8-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.