Főoldal Filmek Egy őrültségnek tűnő, annál fantasztikusabb pletyka látott napvilágot a Deadpool 3. részével kapcsolatban
Filmek

Egy őrültségnek tűnő, annál fantasztikusabb pletyka látott napvilágot a Deadpool 3. részével kapcsolatban

A Deadpool 3. egyesítené a régi Marvel-karaktereket?

362
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Nemrég megtudtuk, hogy a Marvel Studios még nem választotta ki a Fantasztikus Négyes főszereplőit, de hamarosan indul a casting (vagy már elkezdődött). Egy új jelentés szerint a forgatást jövő januárra időzítették, ezzel egyidőben pedig kaptunk egy pletykát a Deadpool 3. részével kapcsolatban is, ami azt állítja, hogy a Marvel első családja már ott bemutatkozik, de van benne egy csavar.

Egy a témában jártas úriember azzal jött elő, hogy a Fantasztikus Négyes 2005-ös csapata feltűnik majd Ryan Reynolds és Hugh Jackman oldalán a várva várt folytatásban. Úgy tűnik, Ryan Reynolds azt szeretné, ha a Deadpool 3-ban újra felelevenítené a 20th Century Fox mára már megszűnt Marvel-franchise-ait, továbbá, ha azok a színészek, akik a 2005-ös Fantasztikus Négyes-filmben és annak folytatásában, Az ezüst utazóban játszottak, most visszatérnének a készülő filmben.

Daniel Ritchman a pletyka gazdája ennél többet nem árult el, így azt sem tudjuk, hogy pusztán egy felvetésről van szó, hogy visszatérjenek a korábbi szereplők, vagy dolgoznak rajta, de az biztos, hogy a mostani hír egybevág egy korábbi pletykával, miszerint Reed Richardsot alakító Ioan Gruffuddot megkeresték, hogy eljátssza korábbi szerepét az MCU-ban. Természetesen, ha beigazolódik a pletyka, akkor az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans is lehetőséget kapna, hogy visszatérjen Johnny Storm szerepében.

Ahogy már mondtuk, elsőre őrültségnek tűnik a hír, ám Richtman megbízható forrásnak tűnik, ha pletykákról van szó, de egyelőre ne képzeljünk többet a témában, kezeljük úgy, mint egy pletykát. Elvégre még az sem biztos, hogy Gruffudd, Evans, Michael Chiklis (A lény) és Jessica Alba igent mondana a szerepre.

Matt Shakman nemrég csatlakozott a projekthez, miután Jon Watts távozott, a forgatókönyvön pedig jelenleg Jeff Kaplan és Ian Springer dolgozik. Magáról az új Fantasztikus Négyes cselekményéről semmit nem árultak el, Kevin Feige mindössze annyit erősítette meg nyáron, hogy az új rész nem egy újabb eredettörténet lesz.

A Fantasztikus Négyes megjelenését 2025. február 14-ére halasztották, a Deadpool 3. pedig 2024. november 8-án érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események