x
Close


Közelgő események

Filmek

A pletykák szerint Ben Affleck és a Marvel Studios egy gonosztevőről egyeztetnek

Thor egyik ellenfelét keltheti életre Ben Affleck, ha igaz a pletyka.

A pletykák szerint Ben Affleck és a Marvel Studios egy gonosztevőről egyeztetnek
  • Publisheddecember 28, 2022

A DC Studios felállításával az általunk ismert karaktereknek búcsút inthetünk, és nem kivétel Ben Affleck által játszott Batman sem. Affleck már Az Igazság Ligája bemutatója után úgy döntött, hogy szögre akasztja a szuperhősjelmezt, de sikerült meggyőzni az ellenkezőjéről, és a skarlátvörös szuperhős oldalán utoljára még visszatér a jövőre mozikba kerülő Flash című filmben.

Valami azonban menet közben megváltozott, hiszen Zack Snyder meggyőzte az ellenkezőjéről, visszatért néhány extra jelenetet forgatni a rendezői kiadáshoz. Sőt, az említett Flash-filmben nagyobb szerepet vállal, de pletykák szerint az Aquaman és az elveszett királyságban is feltűnik jövőre. Utóbbi talán a vágószóba padlóján köt ki, de legalább még egy szerepe lesz Afflecknek a Sötét Lovag szerepében, mielőtt egyszer és mindenkorra elköszön a DC Moziverzumtól.

Batman előtt Ben Affleck a Fenegyereket játszotta a filmvásznon, de a pletykák szerint Az Igazság Ligája sztárja arra készül most, hogy egy gonosztevő szerepében debütál a Marvel Moziverzumban. Nemrég arról írtunk, hogy James Gunn és Peter Safran rendezői feladattal bíznák meg a színészt egy jövőbeli projektnél, most azonban arról kezdtek pletykálni, hogy Affleck akár a Marvelnél is kiköthet egy gonosztevő szerepében.

A megbízható bennfentesnek számító @MyTimeToShineH szerint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sztárja “tárgyalásokat folytatott a Marvel Studios-szal, hogy Dario Aggert alakítsa egy következő projektben”.

A forrás nem tudta megmondani, hogy meddig jutottak ezek a tárgyalások (és hogy folytatódnak-e), de kétségtelen, hogy jobb szerepet nem is találhattak volna a színésznek. A képregényekben Agger a Roxxon Energy Corporation korrupt elnöke és egy ember, aki képes Minotaurusszá változni. Természetesen hivatalos forrásból nem erősítették meg a hírt, ezért kezeljük fenntartásokkal, de jól esik eljátszadozni a gondolattal, hogy milyen lenne Affleck.

Agger elsősorban Thor ellenfele a képregényekben, de összetűzésbe került már a Hatalmas Thorral is. Amikor bejelentették a Thor: Szerelem és mennydörgést, sok rajongó abban a hitben volt, hogy Christian Bale ezt a karaktert fogja életre kelteni, nem pedig Gorrt. Agger és Hulk is összemérte már erejét, és mivel régóta pletykálnak a World War Hulk adaptációjáról a filmvásznon, így akár kinézhet egy szerepet Afflecknek ebben a projektben.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.