x
Close


Közelgő események

Filmek

A Nézzünk valamit funkcióval a Netflix leveszi a döntés terhét a válladról

Ha elakadnál, hogy mit nézz, a Netflix már ebben is segít.

A Nézzünk valamit funkcióval a Netflix leveszi a döntés terhét a válladról
  • PublishedApril 29, 2021

A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 208 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven. Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

Vannak esetek, amikor egyszerűen nem akarsz dönteni. Képzelj el egy péntek estét egy fárasztó és hosszú hét után. A hűtő tele kajával, de semmi nem kelti fel az érdeklődésedet, a család pedig képtelen döntésre jutni az esti filmmel kapcsolatban. Mindannyian átéltük már ezt a helyzetet.

Néha csak el akarod indítani a Netflixet és máris néznél valamit. Ezért hoztuk létre a Nézzünk valamit funkciót, amivel azonnal ellazulhatsz és elkezdhetsz egy filmet.

Amint megnyomod a Nézzünk valamit gombot, máris egy olyan sorozatot vagy filmet varázsolunk eléd, amiről korábbi választásaid alapján tudjuk, hogy szeretni fogod. Egy további kattintás az Inkább mást nézek gombra, és 

  • egy teljesen új sorozat vagy film,
  • egy korábban már megtekintett sorozat vagy film,
  • a Saját listán szereplő sorozat vagy film, vagy
  • egy korábban befejezetlen sorozat vagy film

kerül eléd.

Az egyszerűség kedvéért a Nézzünk valamit funkciót többféleképpen is elérheted a tévéden: 

  • Megtalálod a profilneved alatt
  • A Netflix honlap tizedik sorában
  • A navigációs menüben a képernyő bal oldalán

A Nézzünk valamit funkciót teljes mértékben támogatja a Szövegfelolvasó (TTS) a képernyőolvasót használó előfizetőknek. Ha szeretnéd megtalálni a következő kedvenc filmedet vagy tévéműsorodat a Nézzünk valamit segítségével, miközben a TTS-t használod, látogass el a Kisegítő lehetőségek részre az ügyfélszolgálatunk oldalán, ahol további információt találsz arról, hogyan tudod a funkciót beállítani a tévékészülékeden. 

Hagyd, hogy a történet találjon meg téged. Akár új, akár régi kedvencet keresel, kattints a Nézzünk valamit gombra, és engedd, hogy a Netflix végezze a további munkát. Ennyire egyszerű!

Forrás: Netflix

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.