A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

A hírek szerint Charlize Theron is visszatér.

A hírek szerint Charlize Theron is visszatér.

Külföldi sajtóértesülések szerint a Netflixen köthet ki az Atomszőke folytatása. Az első epizód egy korábban ismeretlen MI6-ügynökről szól, aki a hidegháború alatt egy küldetés során Berlinben köt ki, ahol részese lesz a KGB összeesküvésének, mely sok ember életét követeli majd.

Legelőször 2018-ban, egy fesztiválon esett szó a lehetséges folytatásról, azóta azonban semmilyen konkrétum sem látott napvilágot. A Discussing Film értesülései szerint azonban már el is kezdődött a forgatókönyv fejlesztése, a folytatás előkészítése. Fontos azonban kiemelni, hogy csupán kezdeti fázisban tart a produkció, sőt, egyelőre a forgatókönyvíró személyét is homály fedi. A hírek szerint azonban a rendező David Leitch (John Wick, Deadpool 2), illetve az Oscar-díjas Charlize Theron egészen biztosan részt vesznek a második epizódban. A beszámolók alapján Kelly McCormack, a film producere is visszatérhet, utóbbira azért mutatkozik jó esély, mert cége jelenleg is dolgozik a Netflixszel, mégpedig a The Divison című játék adaptációján.

A részben hazánkban forgatott első rész 2017 nyarán debütált a mozikban, Theron mellett pedig többek között olyan színészek vettek részt a projektben, mint James McAvoy, John Goodman, vagy Sofia Boutella. Az erős gárda ellenére a kasszáknál nem teljesített jól a film, a kritikai visszhangja viszont egész korrekt volt az alkotásnak.

A produkció státusza okán premierdátumról még korai beszélni.

Total
3
Shares
Previous Article
The Batman

Matt Reeves megerősítette, hogy a The Batman nem egy eredettörténet lesz

Next Article
Taika Waititi

Taika Waititi egy kamu Thor 4. forgatókönyvvel trollkodta szét a Marvel-rajongókat

Related Posts
Wide Screen YouTube