Wide Screen
Image default
Filmek

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

A hírek szerint Charlize Theron is visszatér.

A hírek szerint Charlize Theron is visszatér.

Külföldi sajtóértesülések szerint a Netflixen köthet ki az Atomszőke folytatása. Az első epizód egy korábban ismeretlen MI6-ügynökről szól, aki a hidegháború alatt egy küldetés során Berlinben köt ki, ahol részese lesz a KGB összeesküvésének, mely sok ember életét követeli majd.

Legelőször 2018-ban, egy fesztiválon esett szó a lehetséges folytatásról, azóta azonban semmilyen konkrétum sem látott napvilágot. A Discussing Film értesülései szerint azonban már el is kezdődött a forgatókönyv fejlesztése, a folytatás előkészítése. Fontos azonban kiemelni, hogy csupán kezdeti fázisban tart a produkció, sőt, egyelőre a forgatókönyvíró személyét is homály fedi. A hírek szerint azonban a rendező David Leitch (John Wick, Deadpool 2), illetve az Oscar-díjas Charlize Theron egészen biztosan részt vesznek a második epizódban. A beszámolók alapján Kelly McCormack, a film producere is visszatérhet, utóbbira azért mutatkozik jó esély, mert cége jelenleg is dolgozik a Netflixszel, mégpedig a The Divison című játék adaptációján.

A részben hazánkban forgatott első rész 2017 nyarán debütált a mozikban, Theron mellett pedig többek között olyan színészek vettek részt a projektben, mint James McAvoy, John Goodman, vagy Sofia Boutella. Az erős gárda ellenére a kasszáknál nem teljesített jól a film, a kritikai visszhangja viszont egész korrekt volt az alkotásnak.

A produkció státusza okán premierdátumról még korai beszélni.

Még több a témában...

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

Vigh Martin

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat