Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Netflix véletlenül elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a The Witcher-sorozatot

A Netflix már bemutatta a The Witcher előzetesét, azt azonban nem volt hajlandó megmondani, hogy mikor találkozhatunk Rívia Geralttal a képernyőn.

A Netflix már bemutatta a The Witcher előzetesét, azt azonban nem volt hajlandó megmondani, hogy mikor találkozhatunk Rívia Geralttal a képernyőn.

Még nyáron a San Diego-i Comic-Con mutatták be a The Witcher első előzetesét, azonban a Netflix nem közölte, hogy mikor mutatják be az első évadot. Pár napja azonban szemfülesek felfigyeltek egy érdekes Netflix Facebook-bejegyzésre, melyből kiderült, hogy mennyit is kell aludnunk az év egyik legjobban várt sorozatáig. Twitteren a Fandom osztott meg egy képet a mára már törölt Facebook-bejegyzésről, melyben arról írnak, hogy hány éjszakát kell aludnunk a következő sorozatcímekig. A sok új Netflix-sorozat között a megtalálható volt a magyar fordításban csak Vajákra keresztelt The Witcher is, ameddig már csak 97 éjszakát kell kibírnunk.

Az alapján, hogy mikor tették közzé a bejegyzést Facebookon, a The Witcher éppen karácsony előtt lesz elérhető, azaz december 17-én fog debütálni a Netflix streamingszolgáltatón az első évad. Úgy tűnik, hogy a Netflix a vártnál jóval korábban leplezte le az új sorozatainak bemutatóját, hiszen azóta már törölték az említett posztot.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója a jövőben több nagysikerű folytatást is bemutat majd, köztük az a Breaking Bad-filmet – ahogy ez is olvasható volt a bejegyzésben -, Martin Scorsesetől a The Irishmant, valamint A korona harmadik évada is hamarosan érkezik. De nem túlzás kijelenteni, hogy mindenki Henry Cavill új sorozatára, a Vajákra kíváncsi most.

The Witcher

Még több a témában...

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

Vigh Martin

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat