Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Netflix előre megszavazta a bizalmat a The Witchernek, biztosan készül a második évad

Már az első évad premierje előtt biztossá vált, hogy folytatódik a Netflix idei egyik legjobban várt sorozata.

A Henry Cavill főszereplésével készülő széria első epizódjai majd csak december 20-án debütálnak, a tegnapi napon azonban biztossá vált, hogy a második évad is elkészül majd a sorozatból. A bejelentés több okból sem meglepő. Egyrészt, Andrzej Sapkowski regényei bőségesen elegendő alapanyagot biztosítanak egy több évados kaland számára, másrészt a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich nemrégiben arról beszélt, hogy az ő fejében már egészen a hetedik szezonig összeállt a sztori. Emellett, a Netflix egészen biztosan hosszú távra tervez a sorozattal, ezt bizonyítja az első évad igen magas költségvetése. (Ráadásként, a Reed Hastings által alapított cég ritkán rendeli be a folytatásokat a megelőző szezon startja előtt, ez pedig arra utalhat, hogy igencsak elégedettek az első nyolc rész minőségével.)

A fent említett Cavill mellett a széria főszerepeit Freya Allan és Anya Chalotra alakítják majd, az első évad forgatása nagyrészt Lengyelországban, és Magyarországon (az itthoni helyszínek között többek között Tata, illetve a Vajdahunyad-vár szerepelt) zajlott.

A The Witcher első évada december 20-án debütál a Netflixen, a második évadra viszont egészen biztosan 2021-ig kell várnunk.

Még több a témában...

Megtalálták Daniel Craig utódját, a következő James Bondot?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] Milliókat fordítanak Az Igazság Ligája újraforgatására

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Hivatalos címet és szinopszist kapott a Mission: Impossible 6.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább