A Netflix előre megszavazta a bizalmat a The Witchernek, biztosan készül a második évad

Már az első évad premierje előtt biztossá vált, hogy folytatódik a Netflix idei egyik legjobban várt sorozata.

Már az első évad premierje előtt biztossá vált, hogy folytatódik a Netflix idei egyik legjobban várt sorozata.

A Henry Cavill főszereplésével készülő széria első epizódjai majd csak december 20-án debütálnak, a tegnapi napon azonban biztossá vált, hogy a második évad is elkészül majd a sorozatból. A bejelentés több okból sem meglepő. Egyrészt, Andrzej Sapkowski regényei bőségesen elegendő alapanyagot biztosítanak egy több évados kaland számára, másrészt a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich nemrégiben arról beszélt, hogy az ő fejében már egészen a hetedik szezonig összeállt a sztori. Emellett, a Netflix egészen biztosan hosszú távra tervez a sorozattal, ezt bizonyítja az első évad igen magas költségvetése. (Ráadásként, a Reed Hastings által alapított cég ritkán rendeli be a folytatásokat a megelőző szezon startja előtt, ez pedig arra utalhat, hogy igencsak elégedettek az első nyolc rész minőségével.)

A fent említett Cavill mellett a széria főszerepeit Freya Allan és Anya Chalotra alakítják majd, az első évad forgatása nagyrészt Lengyelországban, és Magyarországon (az itthoni helyszínek között többek között Tata, illetve a Vajdahunyad-vár szerepelt) zajlott.

A The Witcher első évada december 20-án debütál a Netflixen, a második évadra viszont egészen biztosan 2021-ig kell várnunk.

Total
38
Shares
Previous Article
Skarlát boszorkány

A Disney+ véletlen elárulta volna a WandaVison nagy fordulatát?

Next Article

Jön a Beverly Hills-i zsaru negyedik része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!