Chadwick Boseman

A Netflix elhalasztotta a Chadwick Bosemannel készült filmjük hétfői sajtóeseményét

A film első nagyobb szabású rendezvényéről lett volna szó, ám a Netflix a halasztás mellett döntött.

Szombat reggel valóságos sokként érhette a hírolvasókat Chadwick Boseman halála. Mint később kiderült, a fiatal és tehetséges színész már négy éve küzdött a vastagbélrákkal, mind ez idáig azonban ő és hozzátartozói igyekeztek ezt a létező legnagyobb titokban tartani. A fejlemények a rajongók mellett a kollégákat is sokkolták, a Netflix pedig erre reagálva úgy döntött, hogy a 43 évesen elhunyt színész egyik utolsó filmjének, a Ma Rainey’s Black Bottomnek a sajtóeseményét határozatlan időre elhalasztja. A streamingszolgáltató így fogalmaz a közleményében:

A szívünk megszakadt a hírek hallatán, egy “igazi harcos” ment el, ahogy a család fogalmaz a megható búcsújában. Ez egy felfoghatatlan veszteség. Ennek okán pedig arra a döntésre jutottunk, hogy nem tartjuk meg a hétfőre tervezett Ma Rainey’s Black Bottom sajtóeseményt. Arra kérünk mindenkit, hogy hozzánk csatlakozva fejezzék ki az együttérzésüket Chadwick családja és szerettei számára.

Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója további gondolatokat osztott meg:

Chadwick tényleg egy szuperhős volt a képernyőn és azon kívül is. Döbbenetes, hogy még betegsége minden bizonnyal legnehezebb időszakaiban is milyen magas színvonalon és mekkora szakmai alázattal dolgozott. Az ő életútja, hagyatéka milliókat fog inspirálni. Mi pedig nem tehetünk mást, mint hogy kifejezzük szeretetünket és együttérzésünket a család számára.

A szóban forgó projekt egyébként August Wilson egy 1982-ben megjelent színdarabját veszi alapul és egészen az 1927-es évig, egészen pontosan Chicagóig repít vissza minket. A film története szerint egy ambiciózus zenész próbál meg érvényesülni az ekkor még előítéletektől közel sem mentes iparágban. A főhőst az Oscar-díjas Viola Davis játssza, rajta és Bosemanen kívül fontos szerephez jut majd Colman Domingo, Glynn Turman, Michael Potts, Taylor Paige és Dusan Brown is. A hétfői rendezvényen mutatták volna be az első képeket a filmből, emellett sor került volna egy hosszabb beszélgetésre is George C. Wolfe rendezővel.

A film producerei között Denzel Washington is fellelhető, ő szintén meghatóan búcsúzott Bosemantől:

Egy igazán nagylelkű embert és egy fantasztikus művészt ismerhettem meg a személyében. Rövid, ám illusztris karrierjének felejthetetlen alakításai örökre megőrzik őt az emlékezetünkben. Isten áldja Chadwick Bosemant!

Chadwick Boseman meghalt - Világsztár | Femina
Total
7
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Hollywood és a világ így gyászolja a hős Chadwick Bosemant, a Marvel Fekete Párducát

Next Article
Fekete Párduc

Chadwick Boseman utolsó Twitter-bejegyzése lett minden idők legtöbbet kedvelt tweetje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!