Főoldal Filmek A Netflix berendelte A szürke ember folytatását és egy spinoffot
Filmek

A Netflix berendelte A szürke ember folytatását és egy spinoffot

Ryan Gosling és a Russo testvérek is visszatérnek.

508
A szürke ember

A kezdeti kritikák ellenére úgy tűnik, hogy a Netflix elégedett Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készült A szürke ember adaptációjának, ugyanis néhány nappal a bemutató után már berendelte a folytatást, sőt egy spinoff is készül. A főszereplőn kívül a Russo testvérek is visszatérnek rendezőként.

A Netflix hajnalban jelentette be, hogy a folytatásban Gosling visszatér Joe és Anthony Russo rendezőpáros oldalán. A forgatókönyvet Stephen McFeely (A szürke ember és a Bosszúállók: Végjáték) jegyzi majd. A folytatás mellett készül egy spinoff is, amely “A szürke ember univerzumának egy másik aspektusát mutatja majd be” – bővebb részletet nem osztottak meg a tervről. Annyit már tudunk, hogy a spin-off sztoriján Paul Wernick és Rhett Reese írja majd, akiket leginkább a Deadpool és a Zombieland című filmekről ismerhetünk.

A Russo testvérek sajtóközleményükben azt írták: “A közönség reakciója A szürke emberre egyszerűen fenomenális volt. Nagyon hálásak vagyunk azért a lelkesedésért, amellyel a rajongók világszerte fogadták ezt a filmet. Mivel a filmben annyi csodálatos karakter szerepel, mindig is azt terveztük, hogy A szürke ember egy kibővített univerzum része lesz, és nagyon örülünk, hogy a Netflix bejelenti a folytatást Ryannel, valamint egy második forgatókönyvet is, és már izgatottak vagyunk, hogy beszélhessünk róla.”

Bár a streaming szolgáltató oldaláról egyértelműen sikert aratott a film, több kritikus is negatívan vélekedett a filmről. Legnagyobb hibának azt hozták fel a kritikusok, hogy nem használták ki ezt az impozáns szereplőgárdát, elszalasztották a lehetőséget, és inkább csak a poénjaikról maradnak meg bennünk.

AAAAQb1 qWyRM4wyPOGlwbCg 8IunDxGeJAbrxvICyLATA6cpV5dxA5rrlXDoA OEEebvHInsmLa09iwJsaxjZ3r2yBP5gfxvDrLrQ7UnXeWZDmGhjcDddW3Yfxhdb25HwVBJ4Jn9y
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.