Close


Közelgő események

Előzetesek

A Netflix bemutatta a Skull Island animációs sorozatának első előzetesét

Az előzetes mellett lehullt a lepel a sorozat megjelenési időpontjáról és a szereplőgárdáról is.

  • PublishedMay 24, 2023

A Netflix kedden hozta nyilvánosságra a várva várt animációs sorozat megjelenési dátumát, valamint részleteket közölt a sztárokkal teletűzdelt szinkronszereplőkről, illetve a sorozat cselekményéről, amely részben kapcsolódni fog a 2017-es Kong: Koponya-sziget eseményeihez, ami a Szörnyuniverzum része. A legnagyobb streamingszolgáltató egy előzetest is bemutatott a sorozathoz.

A Legendary Television King Kong animációs sorozata, a Skull Island júniusban mutatkozik be a Netflixen. A Skull Island középpontjában egy csapat felfedező áll, akik egy Annie nevű nő (Mae Whitman hangján) megmentésére irányuló küldetés során felfedezik, hogy mentőküldetésük véletlenül a címadó szigetre, a félelmetes szörnyek otthonába vezeti őket. Köztük van a legendás gorilla titán, King Kong is.

A Skull Island készítője, írója és executive producere Brian Duffield, aki korábban a Kokainmedve producere volt, és ő írta a Szerelem és szörnyek című poszt-apokaliptikus thriller forgatókönyvét is. Az animációs sorozatot a Powerhouse Animation Studios készítette, amely két másik Netflix animációs sorozatért, a Castlevania és a Zeusz vére című sorozatokért is felelős – mindkettő anime formátumban készült. Ezt a céget bízták meg a Sonic Frontiers Prologue: Divergence fejlesztésével is, egy rövid animációs filmmel, aminek főszereplője Knuckles; a rövidfilmet egyben a 2022-ben megjelent Sonic Frontiers című videójáték prológjának szánták.

A Netflix 2023. június 22-én fogja bemutatni a Skull Island című animációs sorozatot.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.