Főoldal Előzetesek A Netflix bemutatta a Jennifer Lopez főszereplésével készült Atlas akciódús előzetesét
Előzetesek

A Netflix bemutatta a Jennifer Lopez főszereplésével készült Atlas akciódús előzetesét

Az Atlas teaser előzetesében Jennifer Lopez több problémával is szembetalálja magát.

383

Befutott Jennifer Lopez legújabb filmjének előzetese, melyben ezúttal egy gép oldalán, pontosabban annak belseléyben veszi fel a harcot az emberiségért. A Netflix égisze alatt készült Atlas első kedvcsinálójából nem sok derül ki, de egyelőre grandiózus vállalkozásnak ígérkezik, egy kalandokkal teli akció-sci-fire számíthatunk.

A film egy olyan béke mentes jövőben játszódik, ahol az emberiség mesterséges intelligenciával működő robotokkal az oldalán háborúzik, főszereplőnk pedig egy adatelemző, Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), aki kénytelen egy renegát géppel együtt dolgozni a Föld megmentése érdekében. Annak ellenére, hogy a mechák már világszerte elterjedtek, Shepherd nem tudja lerázni a gondolkodó gépekkel szembeni mélységes bizalmatlanságát, így a társulás számára igazi kihívást jelent. Amikor azonban felkérik, hogy vegyen részt egy titkos küldetésben, amelynek célja egy gaz mecha kiiktatása, olyan veszélybe kerül, amelytől csak egy gép védheti meg.

A film hivatalos szinopszisa: “Atlas Shepherd (Lopez), egy briliáns, de embergyűlölő adatelemző, aki mély bizalmatlansággal viseltetik a mesterséges intelligenciával szemben, csatlakozik egy küldetéshez, hogy elfogjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes múltja van. Ám amikor a tervek balul sülnek el, egyetlen reménye arra, hogy megmentse az emberiség jövőjét a mesterséges intelligenciától, ha megbízik abban.”

Lopez legutóbb a Netflix 2023-as az Anya című filmjében szerepelt, de a közelmúltban olyan produkciókban tűnt még fel, mint a Shotgun Wedding és a Vegyél el. Szerepelt a Prime Video This Is Me…Now: A Love Story című filmben, amely a múlt hónapban jelent meg, a This Is Me… Now című kilencedik stúdióalbumával egy időben.

A streaming szolgáltató 2024. május 24-én mutatja be Brad Peyton rendező új filmjét. Lopez producerként is közreműködött a produkciónál, mellette pedig feltűnik majd Sima Liu (Barbie), Sterling K. Brown (Rólunk szól), Abraham Popoola (Andor), Lana Parilla (Egyszer volt, hol nem volt) és Mark Strong (Kingsman – A titkos szolgálat) is. A filmet írták Leo Sardarian és Aron Eli Coleite, illetve Brad Peyton felelt a munkálatokért aki olyan filmeket jegyez mint a Rampage – Tombolás és az Utazás a rejtélyes szigetre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...