Főoldal Filmek A Netflix, a Hulu és az Apple is érdeklődik az HBO Max elkaszált Batman: Caped Crusader animációs sorozatáért
Filmek

A Netflix, a Hulu és az Apple is érdeklődik az HBO Max elkaszált Batman: Caped Crusader animációs sorozatáért

Dehogy halott a Batman: Caped Crusader című sorozat.

344
Batman: Caped Crusader

Bár a Batman: Caped Crusader már nem folytatódik az HBO Maxon, az animációs sorozatot más platformokon is forgalmazzák, és már több nagy streaming-szolgáltató is érdeklődést mutatott iránta. Nemrég tudtuk meg, hogy a Matt Reeves, J.J. Abrams, Ed Brubaker és Bruce Timm által készített Batman: Caped Crusader több más animációs projekttel együtt az HBO Max lemond ezek forgalmazásáról, de még korai temetni a sorozatot, ugyanis több nagy platform szívesen átvenné a forgalmazás szerepét.

A The Hollywood Reporter szerint a döntésnek semmi köze a sorozatok minőségéhez, ehelyett “gazdasági és stratégiai kérdés” miatt döntöttek így a Warner Bros. Discovery új vezetői. Alapvetően a fúziós vállalat úgy gondolja, hogy több pénzt fog keresni a címeken, ha más csatornáknak adja el azokat.

A Caped Crusader címnél nem számítottak ilyen gyors érdeklődésre, de a portál úgy tudja, hogy a sorozatra többen is bejelentkeztek, többek között az Apple, a Hulu és a Netflix szívesen átvenni az HBO Max terjesztési szerepét a jövőben.

Nincs hír a Merry Little Batman, a The Day the Earth Blew Up: A Looney Toons Movie, Bye Bye Bunny: A Looney Toons Musical és a Did I Do That to the Holidays: A Steve Urkel Story and The Amazing World of Gumball: The Movie című sorozatokról, de állítólag még mind “a fejlesztés különböző fázisaiban vannak”.

A The Dark Knight 10 epizódos animációs sorozatáról mindössze annyit tudni, hogy a klasszikus ’90-es években megjelent Batman: The Animated Series ihlette, még ha nem is lesz közvetlen folytatása. A sorozat célja, hogy “ismét újra bemutassa Batmant és ikonikus gazfickóinak galériáját kifinomult történetmeséléssel, árnyalt karakterekkel és intenzív akciójelenetekkel, mindezt egy vizuálisan lenyűgöző világban”.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...