Close


Közelgő események

Játékok

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Látványos a különbség, de nem mindenki elégedett Tess új modelljével.

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét
  • PublishedJune 16, 2022

A Naughty Dog múlt héten jelentette be, hogy idén ősszel érkezik a valaha volt egyik legsikeresebb videojáték-sorozatának, a The Last of Us című franchise első részének feljavított változata. Kaptunk egy látványos videót is a bejelentéshez, ahol mozgásban is láttuk a teljesen feljavított, a PlayStation 5 erőforrását maximálisan kihasználó első részt.

A játékot fejlesztő cég egy összehasonlító tweetben videóban mutatott be az eredeti, PlayStation 3-as karaktert (akit Annie Wersching alakít) egymás mellé helyezte a közelgő PlayStation 5-ös remake változatával, és a különbség egészen elképesztő. Bár a klip csak néhány másodperc hosszú, valószínűleg többszöri újranézést követően vesszük csak észre az apró részleteket a két változat közötti. A leglátványosabb különbség Tess arcanimációban keresendő, de akár az inget és a hátizsákot is kiemelhetjük, sőt még a karakter magassága is szembetű a korábbi változathoz viszonyítva.

A Naughty Dog társelnöke és a The Last of Us kreatív igazgatója, Neil Druckmann saját kommentárral egészítette ki a klipet. “Annie Wersching’ tönkretett minket a Tessként nyújtott alakításával” – tweetelte. “Imádom, hogy az első részben jobban megmutathatjuk színészi képességeit.”

A The Last of Us Part I remake-jéről már egy ideje pletykáltak, de a Naughty Dog végül a múlt heti Summer Game Festen megerősítette a PS5-ös változatot. A fejlesztő egy rövid trailert is kiadott a remake-ről, amelyet “az alapoktól kezdve újjáépítettek”. A játékot 2022. szeptember 2-án adják ki konzolra, de ahogy olvasható a videó végén, valamikor a jövőben érkezni fog a videojáték PC-és változata is.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.