Kamala Khan Ms Marvel

A Ms. Marvel szerepéről lecsúszott egyik színésznő megosztotta a szereplőválogatás forgatókönyvét

Ezt a szkriptet kellett felmondani.

Tegnap este végre kiderült, hogy a Iman Vellani kapta Ms. Marvel szerepét a Disney+ élőszereplős sorozatban, azonban a jelek szerint sokan csalódtak a Marvel Studios döntésében. A döntés után az egyik meghallgatott színész még a forgatókönyvoldalakat is megosztotta a világgal. Állítólag a fiatal színésznő keményen kampányolt a szerepért, hogy őt válasszák ki Kamala Khan szerepére.

A hír nem sokkal azután jött, hogy Iman Vellanit tegnap bejelentették, majd a megerősítés után Twitteren feltöltötte a szöveget. A színésznő azzal állt elő, hogy őt is meghallgatták a szerepre, ám kijelentéséért az egyik követő hazugnak bélyegezte meg. Hogy bebizonyítsa igazát, megosztotta a szereplőválogatás szövegét.

Kissé meggondolatlan volt a döntés, valószínűleg a Marvel sem nézte jó szemmel ezt, bár a szöveg csak a meghallgatásra készült, de kivehető, hogy az egyik lapon még a titoktartási megállapodásról is olvashatunk, amit aláírtak. A stúdiók nagyon komolyan veszik a titoktartási nyilatkozatokat, a döntéséért akár még jogi eljárást is maga után vonhat.

Később a színésznő törölte magát a közösségi oldalról, de már túl késő volt, mert lementették a képeket, s újból megosztották. Nincs nagy jelentősége az ügynek, hiszen már eldőlt, hogy ki kapja a szerepet. Valószínűleg a Marvel Studios sem ezen fog rágódni az elkövetkező néhány napban, hogy milyen szankciót vessenek ki a színésznőre, sokkal inkább már a Ms. Marvel-sorozat előkészítésén munkálkodnak.   

Ms. Marvel Iman Vellani
Total
0
Shares
Previous Article

Új infók láttak napvilágot a PS5-re is érkező Stray-ről

Next Article
Marvel Studios Sony Pictures

A Sony Pictures komolyan gondolja, hogy a Marvel Moziverzummal közösen crossoverre kerüljön sor a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!