Főoldal Előzetesek A Morbius új előzetese beindítja a Sony Pictures saját Pókember-univerzumát
Előzetesek

A Morbius új előzetese beindítja a Sony Pictures saját Pókember-univerzumát

Eddig biztató nagyon, amit láttunk a Morbiusból.

567

A Sony Pictures hosszú várakozást követően végre bemutatott egy 3 perces előzetest a Morbius című filmhez, és amellett, hogy rengeteg utalást találunk a stúdió saját Pókember-univerzumára, többet megtudunk és látunk a főszereplő átalakulásáról, ahogy Dr. Michael Morbius (Jared Leto) élő vámpírrá változik a filmben.

A világjárvány miatt több alkalommal is el kellett halasztani a film bemutatóját, míg végül 2022 januárjára kitűzték a premiert. Mivel már csak néhány hónapra vagyunk a bemutatótól, a Sony Pictures egy vitathatatlanul lenyűgöző, háromperces trailert osztott meg a vámpírról. Az előzetesben rengeteg utalás található a stúdió Pókember-univerzumára, többek között az is egy referencia, hogy a film látszólag a Venom 2. – Vérontó után játszódik, sőt még magának a szimbiótának neve is elhangzik a videóban, arról már nem is beszélve, hogy a Pókember: Hazatérés után Michael Keaton visszatér Adrian Toomes aka Keselyű szerepében a Marvel Moziverzumból.

Sok rajongó megkérdőjelezte, hogy miért volt szükség egy Morbius-filmre a Pókember és Venom karakterei mellett, de Leto jó választásnak tűnik az élő vámpír szerepében, és az eddigi képsorok alapján az átváltozás határozottan képregényhű lesz. Izgatottan várjuk a folytatást, és ha már ez a kis rövid videó ennyire felcsigázta a hangulatot, akkor a stúdiónak nagyot kell durrantania a karakter eredettörténetének bemutatásával.

Jared Leto vezetésével a Morbius szereplőgárdája a következőképpen fest: Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal és Tyrese Gibson. A filmet kizárólag a mozikban fogják bemutatni 2022. január 28-án.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.