Főoldal Sorozatok A Moon Knight egy önálló sorozat lesz, de lehet, hogy valami sokkal nagyobb eredettörténete
Sorozatok

A Moon Knight egy önálló sorozat lesz, de lehet, hogy valami sokkal nagyobb eredettörténete

Egy nagyobb történet eredettörténete is lehet a Moon Knight.

168
Moon Knight

A Marvel Studios következő sorozata a Moon Knight lesz, amire az eddig hírek szerint limitált sorozatként kell tekinteni, de ez akár változhat is még. A Disney+ sorozata jelenleg hat epizódot számlál, ami Ethan Hawke szerint önálló történeteként állja meg helyét a Marvel Moziverzum berkein belül – de akár még más sorozatok eredettörténete is lehet.

Hawke-ot – aki a sorozat főgonoszát, Arthur Harrow-t alakítja – az amerikai IGN arról kérdezte, hogy ő és főszereplőtársa, Oscar Isaac belementek-e abba, hogy a Moon Knight című sorozatra egy önálló minisorozatként tekintsünk, vagy nyitottak további ötletekre is, akár arra, hogy a finálén túl visszatérjenek a folytatásban, esetleg más sorozatokban lássuk őket.

A jó hír az, hogy valószínűleg mindkettő. Él és lélegzik a saját erejéből, limitált sorozatként működik – és ha az emberek figyelmét leköti és izgatja, akkor ez lehet egy nagyobb dolog eredettörténete.

Ethan Hawke

A Marvel Studios grandiózus történeteit ismerve annyira nem meglepő, hogy a sztárokat is foglalkoztatja a gondolat, mi következik ezután. Eddig úgy tűnik, hogy a Moon Knight kilóg a korábban bemutatott sorozatok közül, némileg egyedülállóként kell tekinteni rá, és nincs közvetlen kapcsolat más sorozatokkal vagy filmekkel. Míg Ms. Marvel nagy szerepet játszik majd a The Marvels című folytatásban, és a She-Hulk bizonyos tekintetben kötődik majd A hihetetlen Hulk sztorijához, illetve Bruce Banner is szerepet kap benne, addig a Holdlovag nem barátkozik másik szuperhőssel.

Természetesen megvan annak a lehetősége, hogy a Holdlovag a Werewolf By Night képregényből merít ihletet – ami a hírek szerint egy másik projektnek szolgál alapanyagul az MCU halloweeni különkiadásánál, és állítólag Michael Giacchoni zeneszerző már le is szerződött rá. A képregényekben Holdlovag és Penge több alkalommal is a Midnight Sons csapatában játszott, tudva, hogy Penge is hamarosan bemutatkozik, talán látjuk még őket együtt.

A Moon Knight március 30-án, szerdán debütál a Disney+-on. A Marvel egy “brutális” sorozatot ígér, amely úgy tűnik, hogy vadul eltér majd a képregényektől. A sorozat főszereplői Oscar Isaac mint Steven Grant/Marc Spector/ Holdlovag, Ethan Hawke mint Arthur Harrow, May Calamawy mint Layla és F. Murray Abraham az egyiptomi isten, Khonshu hangján szólal meg.

Moon Knight

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.