Főoldal Sorozatok A Mi lenne, ha…? vezető írója, A.C. Bradley bejelentette távozását az animációs sorozat 2. évad után
Sorozatok

A Mi lenne, ha…? vezető írója, A.C. Bradley bejelentette távozását az animációs sorozat 2. évad után

Távozik A.C. Bradley, a Marvel Studios egyik legsikeresebb sorozatának vezetője írója.

327
Mi lenne, ha...?
Forrás: Marvel Studios

A Mi lenne, ha…? 2. évad utolsó két epizódját nemrég mutatta be a Disney+, és annak ellenére, hogy ez volt a Marvel Studios 2023-as évének legjobbjának tartott produkciója, A.C. Bradley vezető író ma bejelentette, hogy kihátrál az animációs sorozat mögül. A sorozat alternatív multiverzumi kalandokat mesél el.

Közösségi oldalán azt is megerősítette az írónő, hogy a 3. évad forgatókönyve még az ő munkája, amelyben a Vörös Őr és a Tél Katonája főszerepet kapnak. Erre azután került sor, hogy a napokban kikerült a netre egy hosszabb klip az említett két szereplőről a folytatásból. Bradley azzal indokolta döntését, hogy “A második évad után meghoztam a döntést, hogy továbblépek a Marveltől. Jó móka volt, de itt az ideje az új kalandoknak és médiumoknak”.

A hír sokakat nem ért váratlanul, mivel korábban arról beszéltek, hogy csak három évadon keresztül fog futni a Marvel Studios egyik legsikeresebb sorozata. Érdemes azt is kiemelni, hogy eredetileg már a 2. évadban bemutattak volna egy olyan epizódot, amely a “What If… Red Guardian Stopped The Winter Soldier?” címet kapta, azaz a Tél Katonáját megállította volna a Vörös Őr, azonban időhiány miatt végül nem készült el, így a jövőre érkező 3. évadban láthatjuk ezt is.

Júliusban Bradley címlapokra került azzal, hogy a Marvel Studios mennyire alulfizeti az írókat és a sorozatokon dolgozó stábot, és külön kiemelte, hogy a Ms. Marvel munkájáért nem kapott elégséges fizetést.

AC Bradley 03 by Liza Epps 1000
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.