Főoldal Filmek A Mennydörgők ellenfele egy gonosz Supermanhez hasonló karakter lesz? A Marvel már két személyt is kinézett a szerepre
Filmek

A Mennydörgők ellenfele egy gonosz Supermanhez hasonló karakter lesz? A Marvel már két személyt is kinézett a szerepre

A Mennydörgők gonosztevői egy titokzatos köpenyes gonosztevővel harcolnak majd?

330
Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios

Az elmúlt hetekben több pletykát is olvashattunk a Mennydörgők című filmről, a mostani hír is közéjük sorolandó. Ha hihetünk a legújabb pletykának, akkor a Marvel Moziverzum hamarosan egy nagyon erős, gonosz karakterrel fog bővülni. Az új jelentés alapján a Marvel Studios minden erejével azon van, hogy megtalálja azt a színészt, aki majd életre kelthet egy gonosz Supermant, aki lényegében a Mennydörgők főgonosza lesz majd.

A Patreonon Daniel Richtman arról beszélt, hogy a Marvel Studios jelenleg egy 30-50 év közötti színészt keres, aki “egy ellentmondásos és erős gonosztevőt” játszana a közelgő Mennydörgők-filmben, akit egy “gonosz Supermanhez” lehet hasonlítani. Már két név is felmerült a titokzatos szerepre, az egyik Ryan Gosling, a másik pedig Alexander Skarsgård.

Nem sok olyan Marvel-karakter van, akire illik ez a leírás. Az egyik jelölt lehet Sentry, a másik pedig Hyperion. Bár Sentry-t gyakran hasonlítják az Acélemberhez, mi inkább az utóbbi felé hajlunk. Supermanhez hasonlóan Marcus Milton is csecsemőként érkezett a Földre, és egy ember nevelte fel, mielőtt végül szuperhőssé vált – bár erőszakos természete miatt őt is gonosztevőként ábrázolták. Hyperion bemutatkozása egy másik, nemrégiben felröppent pletykához is kapcsolódna, hogy rövidesen Squadron Supreme is megjelenhet.

A pletykákból kiindulva úgy tűnik, hogy a Mennydörgők csapatát nem bosszúvágy hajt majd, hogy háborút vívjanak Vakandával, hanem hogy szembenézzenek ezzel a titokzatos gonosztevővel. A filmről egyelőre csak annyit tudunk, hogy Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) gonosztevőkből felállít egy csapatot. A csapat tagja lesz a Vörös Őrzőből (David Harbour), a Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko). Erről a csapatról már láttunk egy koncepciós is képet is a D23 Expón szeptemberben.

A filmben visszatér a néhai William Hurt karaktere, Ross tábornok is, akit ezúttal Harrison Ford alakít majd. Megint csak pletykákra támaszkodhatunk, de állítólag a filmben Ross tábornok átváltozik majd a Vörös Hulkká.

A Mennydörgők rendezője Jake Schreier (A robot és Frank, Dave), a forgatókönyvet pedig Eric Pearson, a Fekete Özvegy írója jegyzi. A filmet 2024. július 24-én fogják bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?