Főoldal Filmek A Masters of the Universe filmes adaptációján dolgozik a Netflix, He-Man főszerepében a West Side Story sztárja
Filmek

A Masters of the Universe filmes adaptációján dolgozik a Netflix, He-Man főszerepében a West Side Story sztárja

A Netflix teljesen bevásárolta magát a Masters of the Universe birodalmába.

447
Masters of the Universe

Legutóbb arról értesültünk, hogy a Sony Pictures és a Mattel Films elvetette az élőszereplős Masters of The Universe filmes adaptáció tervét, de új erőre lelt a projekt, miután a világ legnagyobb streamingszolgáltatója megkaparintotta a megfilmesítés jogát, s mindezt egy új színésszel a főszerepben.

A Netflix streamingszolgáltató és tartalomgyártó feltámasztotta a régóta várt élőszereplős Masters of the Universe című filmet, He-Man főszerepben pedig Kyle Allen lesz látható. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a West Side Story színésze, Kyle Allen fogja játszani He-Man szerepét, a korábban szerepre kiválasztott Noah Centineo (Black Adam) helyére érkezik, aki tavaly vált el a filmtől.

A filmet állítólag idén nyáron kezdik el forgatni, Nee Brothers (Az elveszett város) rendezésében, és mindehhez a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája írójával, David Callahammel közösen írt forgatókönyvet veszik alapul. Todd Black, Jason Blumenthal és Steve Tisch lesz a producer, valamint DeVon Franklin is kiveszi részét a produkcióból. A Mattel Films részéről Robbie Brenner és Kevin McKeon felügyeli a projekt, hogy a lehető legnagyobb rendben dolgozzák fel élőszereplős formában a projektet.

A történet középpontjában “egy Adam nevű árva gyerek kap szerepet, aki ráeszmél, hogy valójában ő egy herceg, akit egy távoli ország megmentőjének szántak, és gyorsan meg kell tanulnia, milyen hatalma van, hogy megmentse otthonát a gonosz Skeletortól”.

Ezzel a feldolgozással összesen már három olyan cím is a Netflix tulajdonába kerül, aminek a történet magját a klasszikus ’80-as évekbeli játéksorozat és animációs sorozat szolgáltatja. Kevin Smithtől a Masters of the Universe: Revelation című film és a He-Man and the Masters of the Universe animációs rajzfilm már elérhető a streamingszolgáltatón.

Allen nemrég mellékszerepet kapott Steven Spielberg rendező West Side Story című musicaljében, és szerepelt az American Horror Story és a The Map of Tiny Perfect Things című filmekben, valamint a The Path nevű sorozatban is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...