Főoldal Játékok A Marvel’s Spider-Man 2 gameplay felvételén Kraven, a Vadász, a Gyík és a Pókember halálosan menő ruhája is látható
Játékok

A Marvel’s Spider-Man 2 gameplay felvételén Kraven, a Vadász, a Gyík és a Pókember halálosan menő ruhája is látható

Egy több mint 12 perces játékmenetet mutatott be a Sony az idén megjelenő Marvel's Spider-Man 2-ből.

418
Marvel's Spider-Man 2

A Sony tegnap este mutatta be a Marvel’s Spider-Man 2 első előzetesét, ami egyben egy gameplay felvétel volt. Az eszméletlenül látványos, 12 perces trailere volt a tegnap esti PlayStation Showcase legnagyobb pillanata, és amellett, hogy Kraven, a vadász reflektorfénybe került, láthatjuk Peter Parker új ruháját akcióban, és még a Gyík is elszabadult.

Mint láthatod, az új előzetes azzal kezdődik, hogy Kraven, a Vadász úgy dönt, New York Citybe utazik eddigi legveszélyesebb vadászatára. A két falmászó mellett a gonosztevő számos más hősével és gonosztevőjével találja szemben magát a Nagy Almában, köztük a Fekete Macskával, Prowlerrel, Tombstone-nal és a Lidérccel.

Hat hónappal a nyitófilm után, Queensbe látogatunk (ami megerősíti, hogy a folytatásban nem csak Manhattanben tölthetünk majd időt), ahol Peter Parker egy pincéből bújik elő, miután már egyesült az idegen lénnyel, a testén ott van Venom.

A szimbióta nem csak új képességek egész sorát engedi szabadjára, de nyilvánvalóan hatással van a hálóőrre is… és nem jó hatással! Kraven katonái a Gyíkot üldözik, és amikor az akció Miles Moralesre vált – aki maga is rendelkezik néhány új képességgel -, egy epikus üldözésben találjuk magunkat New York folyói felett.

Hamarosan a hatalmas Gyík is akcióba lendül, és bár a hősök megmentik a gonosztevő életét, Peter nem igazán a megszokott és barátságos oldalát mutatja, köszönhetően a szimbiótának, ami felerősíti Peter sötét énjét és agresszióját. Sőt, egyenesen gazemberként viselkedik, és valami azt súgja, hogy az új jelmez hatása minden érintett számára bajt fog okozni… Lehet, hogy egy Pókember vs. Miles Morales összecsapást tartogatnak a rajongóknak?

A Sony nem árult el, hogy pontosan mikor érkezik a videójáték PlayStation-konzolokra, mindössze csak “2023 őszén” szerepel a videó végén. Jó hír, hogy ez a megjelenési ablak most már megerősítést nyert, így a szeptemberi/októberi megjelenésről szóló pletykák valószínűleg igazak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...