Főoldal Filmek A Marvelek előzetese kapta az egyik legtöbb utálatot az MCU eddigi produkciói közül
Filmek

A Marvelek előzetese kapta az egyik legtöbb utálatot az MCU eddigi produkciói közül

A trollok már megint alkottak, most éppen a Marvelek előzetesét támadják.

43
Marvel Kapitány

A Marvelek című film trailere a hét elején robbant be az interneten, és az első reakciók többnyire pozitívak voltak a filmről, azonban a Marvel Moziverzum legújabb női szuperhőskalandja nem mindenkit győzőtt meg. A toxikus rajongók, akiket csak trolloknak neveznénk, a legnagyobb videómegosztó-portálon a Like gomb helyett inkább a Dislike-ot nyomkodják bőszen.

Bár pontos okát nem tudjuk, csak gyanítjuk, hogy sokan nincsenek kibékülve Brie Larson színésznővel és úgy általában a női főszereplős szuperhősfilmekről nincsenek jó véleménnyel, ennek szeretnek hangot adni a különféle portálokon. Sajnos, a Marvelt most “bombázzák” ezekkel a negatív visszajelzésekkel a YouTube-on. Tegnap estig 401 ezer like-ot kapott, szemben a 365 ezer dislike-kal.

Az elmúlt hónapokban elég mérgező pletykákat hallhattunk a Marvel Kapitány folytatásáról, de a tesztvetítések állítólag jól sikerültek, és a nyár folyamán várhatóan egy környi újraforgatásra is sor kerül.

Bár a YouTube ez utóbbi számot már nem teszi nyilvánosan elérhetővé (pontosan ezt igyekszik elkerülni), a számok még mindig elérhetőek, és vannak olyan trollok, akik a Dislike gomb lenyomásával azt remélik, hogy megakadályoznak másokat abban, hogy megtekintsék az előzetest. Akadnak olyanok, akiket sikerül ezzel rászedni, de idővel úgy is egyensúly áll a like és dislike között, és győz az igazság. Ettől függetlenül egy nagyon szórakozató és látvány előzetest kaptunk a folytatáshoz.

A Marvel Studios előzeteseire jellemző, hogy többnyire pozitívan fogadják, és csak kis százalékban kapnak rossz visszajelzést. Sokatmondó, hogy az utolsó olyan előzetes, ami olyan negatív visszhangot kapott, mint a Marvelek, az Amazon: Ügyvéd volt, amit a félkész vizuális-effektusok miatt kapott sokat – hozzátesszük, teljesen jogosan. A stúdió gyorsan orvosolta a hibát, és elismerték, de ezúttal nem erről van szó.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.