Végtelen háború

A Marvel véletlenül elárulta a Bosszúállók 4. címét?

Szemfülesek figyelmesek lettek egy a Marvel által közzétett friss bejegyzésre, ami talán a Bosszúállók 4. címét takarja.

Szemfülesek figyelmesek lettek egy a Marvel által közzétett friss bejegyzésre, ami talán a Bosszúállók 4. címét takarja.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke a közelmúltban úgy fogalmazott, hogy pusztán azért nem árulták/árulják el a negyedik Bosszúállók-film címét, mert az teljesen elvonná a rajongók figyelmét az aktuális dolgokról, beleértve a Végtelen háború és A Hangya és a Darázs filmeket.

A Newsarama oldal a napokban arra lett figyelmes, hogy több a ’90-es években megjelent képregény is felkerült a Comixology oldalra. Ebben még nincs semmi érdekes, hiszen digitalizálják a régi lapokat, igen ám, de az egyik lapszám a Bosszúállók: Örökké címet viseli, ami felvet pár kérdést a Végtelen háború eseményei után. Az Örökké szám több párhuzamot is mutat a következő Bosszúállók-filmmel, beleértve azokkal a forgatási képekkel, melyek kikerültek a negyedik részből (ezeket a lap alján mutatjuk nektek). Ráadásul az Örökké remekül adja vissza, hogy valójában ez a Marvel Moziverzum csúcspontja, a történetek itt futnak össze és itt végződnek. Hogy mi igaz ebből, és valóban ez lenne a Bosszúállók 4. címe, azt hamarosan megtudjuk a Marveltől, de addig is maradnak a teóriák.

Total
0
Shares
Previous Article

Vin Diesel megerősítette, hogy ki forgatja a Halálos iramban 9. és 10. részeket

Next Article
Annabelle

2019-ben érkezik az Annabelle harmadik része

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!