Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel véletlenül elárulta a Bosszúállók 4. címét?

Szemfülesek figyelmesek lettek egy a Marvel által közzétett friss bejegyzésre, ami talán a Bosszúállók 4. címét takarja.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke a közelmúltban úgy fogalmazott, hogy pusztán azért nem árulták/árulják el a negyedik Bosszúállók-film címét, mert az teljesen elvonná a rajongók figyelmét az aktuális dolgokról, beleértve a Végtelen háború és A Hangya és a Darázs filmeket.

A Newsarama oldal a napokban arra lett figyelmes, hogy több a ’90-es években megjelent képregény is felkerült a Comixology oldalra. Ebben még nincs semmi érdekes, hiszen digitalizálják a régi lapokat, igen ám, de az egyik lapszám a Bosszúállók: Örökké címet viseli, ami felvet pár kérdést a Végtelen háború eseményei után. Az Örökké szám több párhuzamot is mutat a következő Bosszúállók-filmmel, beleértve azokkal a forgatási képekkel, melyek kikerültek a negyedik részből (ezeket a lap alján mutatjuk nektek). Ráadásul az Örökké remekül adja vissza, hogy valójában ez a Marvel Moziverzum csúcspontja, a történetek itt futnak össze és itt végződnek. Hogy mi igaz ebből, és valóban ez lenne a Bosszúállók 4. címe, azt hamarosan megtudjuk a Marveltől, de addig is maradnak a teóriák.

Még több a témában...

Mark Ruffalo már megint elszólta magát, azúttal a Bosszúállók 4. címét

Kévés Bence Mihály

Leírást kaptunk a CinemaConon bemutatott Bosszúállók: Végjáték előzetesről

Kévés Bence Mihály

Újabb bepillantás a Pókember: Hazatérés forgatásra

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon