Főoldal Filmek A Marvel többet szeretne egy szimpla Pókember-filmtől
Filmek

A Marvel többet szeretne egy szimpla Pókember-filmtől

Donald Glovert nem régen jelentették be a Pókember: Hazatérés stábjában, akinek szerepéről máris szállingóznak a pletykák.

162

Donald Glovert nem régen jelentették be a Pókember: Hazatérés stábjában, akinek szerepéről máris szállingóznak a pletykák.

Úgy tűnik, hogy a Marval nagyon komolyan, és hosszú távra tervez a Spider-Man franchisezal. Több merész és új dologgal is találkozhatunk a jövőben a Marvel Univerzumban? Tavaly előbb bejelentették, hogy érkezik A galaxis őrző 2 folytatása, majd a Thor trilógia záró részéről rántották le a leplet, amiben Hulk is feltűnik. De az igazi tűzijáték csak azután következett. Egy új Pókember filmet datáltak 2017 nyárra Tom Holland főszereplésével. A kis hálószövőt már az idei Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatták, de a filmjére még egy évet várnunk kell.

Megosztó fogadtatásban volt része Donald Glovernek, mert sokan megkérdőjelezik, hogy a filmbeli karakterére szükség van-e, jó ötlet-e. Félreértés ne essék, a színész érkezését mindenki tapssal viszonozta, de ha igazak a pletykák, hogy milyen szerepet szánnak a Marvel Univerzumban neki, akkor sokan vicsorognak. Ha nem tudnátok, hogy kiről beszélünk: Miles Morales. Miles Morales egy Pókember imitátor, aki nagy rajongója a falmászónak. A Marvel nem eddig nem kommentálta a híreket. Ha valóban Milest fogja játszani a Hazatérésben Donald Glover, akkor az kemény lenne, az eddig legvadabb és legjobb húzás lenne a Marvel Studios részéről. Pár nap, és kiderül szerintünk, hogy van okunk az örömre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...