x
Filmek

A Marvel többet szeretne egy szimpla Pókember-filmtől

Donald Glovert nem régen jelentették be a Pókember: Hazatérés stábjában, akinek szerepéről máris szállingóznak a pletykák.

A Marvel többet szeretne egy szimpla Pókember-filmtől
  • Publishedjúnius 15, 2016

Donald Glovert nem régen jelentették be a Pókember: Hazatérés stábjában, akinek szerepéről máris szállingóznak a pletykák.

Úgy tűnik, hogy a Marval nagyon komolyan, és hosszú távra tervez a Spider-Man franchisezal. Több merész és új dologgal is találkozhatunk a jövőben a Marvel Univerzumban? Tavaly előbb bejelentették, hogy érkezik A galaxis őrző 2 folytatása, majd a Thor trilógia záró részéről rántották le a leplet, amiben Hulk is feltűnik. De az igazi tűzijáték csak azután következett. Egy új Pókember filmet datáltak 2017 nyárra Tom Holland főszereplésével. A kis hálószövőt már az idei Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatták, de a filmjére még egy évet várnunk kell.

Megosztó fogadtatásban volt része Donald Glovernek, mert sokan megkérdőjelezik, hogy a filmbeli karakterére szükség van-e, jó ötlet-e. Félreértés ne essék, a színész érkezését mindenki tapssal viszonozta, de ha igazak a pletykák, hogy milyen szerepet szánnak a Marvel Univerzumban neki, akkor sokan vicsorognak. Ha nem tudnátok, hogy kiről beszélünk: Miles Morales. Miles Morales egy Pókember imitátor, aki nagy rajongója a falmászónak. A Marvel nem eddig nem kommentálta a híreket. Ha valóban Milest fogja játszani a Hazatérésben Donald Glover, akkor az kemény lenne, az eddig legvadabb és legjobb húzás lenne a Marvel Studios részéről. Pár nap, és kiderül szerintünk, hogy van okunk az örömre.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.