A Marvel színfalai mögött tényleg így hívják a Bosszúállók 4.-et

A korábbi hírek és cáfolatok ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios falai mögött tényleg így hivatkoznak a Bosszúállók 4.-re.

A korábbi hírek és cáfolatok ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel Studios falai mögött tényleg így hivatkoznak a Bosszúállók 4.-re.

Még mindig nagy a titkolózás a negyedik Bosszúállók-film körül, hiszen a stúdió a Végtelen háború bemutatója után sem árulta el, mi lesz a folytatás címe, és csak úgy hivatkoznak a filmre mint Bosszúállók 4. A stúdiótól korábban többen is elmondták, hogy nem szeretnék nyáron leleplezni a címet, kivárnak most, hogy a lehető legnagyobb figyelmet kapja a júliusban érkező A Hangya és a Darázs.

Ugyanakkor a MCU Cosmic több forrásra hivatkozva azt állítja most, hogy a Végtelen háború második felének forgatása alatt a negyedik részt valóban Infinity Gauntlet címre keresztelték. Ez megmagyarázná azt is, hogy Zoe Saldana tavalyi interjújában miért szólta el magát. Habár ezt előbb James Gunn A galaxis őrzői franchise rendezője, később Kevin Feige elnök cáfolta, de miért is ne lehetne valóban ez a film címe? Akárcsak az Infinity War, úgy az Infinity Gauntlet is egy létező képregényre hivatkozik, és jelen állás szerint még a cselekmény is megegyezne a vásznon látottakkal. Hogy kinek van igaza, a forrásnak, vagy a Feige-nek, azt csak valamikor ősszel tudjuk meg, amikor Anthony és Joe Russo hivatalosan is bejelenteni a jövő májusra kitűzött Bosszúállók 4. címét.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen Kő

Megmutatták nekünk a Bosszúállók 4. első logóját

Next Article

Colin Trevorrow most először beszélt Star Wars: Episode IX távozásáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!