x
Close


Közelgő események

Filmek

A Marvel Studios végre leleplezte, hogy ki volt NoobMaster69 a Bosszúállók: Végjátékban

Az Xbox adott választ erre a kérdésre.

A Marvel Studios végre leleplezte, hogy ki volt NoobMaster69 a Bosszúállók: Végjátékban
  • Publishedmárcius 18, 2021

Sokaknak nem kell bemutatnunk a Bosszúállók: Végjátékból azt a jelenetet, amiben Professzor Hulk és Mordály meglátogatják régi barátjukat, Thort. Majd egészen bizarr jelenetre kerül sor a házban. Korg éppen egy NoobMaster69 nevezetű Fortnite-játékossal szólalkozik össze, mire Thor felkapja a mikrofont, s megfenyegeti a játékost.

Az elmúlt néhány évben rengeteg szórakoztató elmélet született erről a titokzatos játékosról, de csak néhány napja derült fény a játékos személyazonosságára. A Microsoft nagy árat fizetett a legújabb Xbox videóért, amiben a Disney+ streamingszolgáltató új sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier kapott figyelmet, miközben az egyik címszereplő és egy korábbi karakter reklámozza az Xbox szolgáltatást.

Az Xbox videójában Anthony Mackie karakterét, azaz Sam Wilsont mutatják, aki ugyanazzal az Aaron nevű Apple Store alkalmazottal (D.C. Pierson) beszélget, akivel Steve Rogers és Fekete Özvegy találkozott az Amerika kapitány: A tél katonájában. A kis videóban szuperhős cuccokról megy a diskurzus, majd a videó végén Aaron elárulja Sólyomnak, hogy egyébként NoobMaster69 néven ismert a videojátékokban. Ezzel pedig pont került egy több mint három éve húzódó vitának, hogy ki volt Korg nemezise.

https://youtu.be/db1QEI712S0

A széria március 19-én debütál a Disney+ streamingszolgáltatón, míg utolsó epizódját április 23-án fogják bemutatni, alig két héttel a Fekete Özvegy premierje előtt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.