Főoldal Filmek A Marvel Studios több halloweeni különkiadáson dolgozik az Éjjeli Vérfarkas után?
Filmek

A Marvel Studios több halloweeni különkiadáson dolgozik az Éjjeli Vérfarkas után?

A jövőben több különkiadás (mondjuk úgy rövidfilm) is készül az MCU karaktereiről, és lesznek horrorfilmek is közöttük.

161
Éjjeli Vérfarkas

A Marvel Studios első, a “különleges kiadása” címszó alatt futó projektje az ősszel bemutatott Éjjeli Vérfarkas volt a Disney+ platformon. Az egyórás kisfilm annyira nagy sikert aratott a rajongók és a kritikusok körében, hogy állítólag a Marvel Studios legalább két további halloweeni különkiadáson dolgozik, noha arról fogalmunk sincs, hogy melyik karakterek kaphatnak saját műsort.

Azt már megerősítették, hogy további különkiadások készül, de Daniel Richtman most arról számolt be fizetős Patreon oldalán keresztül, hogy ezek közül legalább kettőt a nagy népszerűségnek örvendő halloweeni időszakban fognak bemutatni, és a Marvel Moziverzum rémséges, szörnykaraktereire koncentrálnak ezekben.

Kevin Feige már korábban kijelentette, hogy a mágia és a szörnyek fontos szerepet fognak játszani az MCU jövőjében, így annyira már nem meglepő, hogy több halloweeni különkiadáson dolgozik a Marvel Studios. Ami azt illeti, hogy mely karakterekre fókuszálhatnának, számos lehetőség közül válogathatnak a készítők, de valami azt súgja, hogy a Man-Thing és vagy Elsa Bloodborne – mindkét karaktert az Éjjeli Vérfarkasban láttuk először – visszatér még a jövőben, akár önálló spinoff-sorozatokban.

Mivel Penge két év múlva szólófilmben mutatkozik be, és állítólag Mephisto is hamarosan feltűnik (a Vasszívben), egyértelműnek tűnik, hogy az MCU természetfeletti oldala hamarosan reflektorfénybe kerül, így ezek a cím nélküli különkiadások akár olyan karaktereket is bemutathatnak, mint például a Szellemlovas vagy Magik, hogy megalapozzák a sokat pletykált Midnight Suns című filmet. Egyelőre persze csak spekuláció, hivatalosan semmit nem erősített meg a stúdió.

Az ősszel bemutatott első halloweeni különkiadás története szerint “egy sötét és komor éjszakán szörnyvadászok titkos szövetsége bújik elő az árnyékból, hogy vezetőjük halálát követően összegyűlnek a Vérkő Templomban; a résztvevők egy hatalmas ereklyéért folytatott titokzatos és halálos versenybe találják magukat.”

Az Éjjeli Vérfarkas már streamelhető a Disney+-on.

Éjjeli Vérfarkas
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.