Főoldal Sorozatok A Marvel Studios bemutatta a Titkos invázió első 5 percét, ami leleplezheti a Skrullok első alvóügynökét
Sorozatok

A Marvel Studios bemutatta a Titkos invázió első 5 percét, ami leleplezheti a Skrullok első alvóügynökét

Az MCU egyik régi karakteréről derülhet ki, hogy valójában a Skrullok alvóügynöke.

38

Már nem kell sokat várnunk a Marvel Moziverzum következő produkciójára, ugyanis még ebben a hónapban érkezik a következő sorozat. Egy sor utalás után a Marvel Studios hivatalosan is közzétette a Titkos invázió nyitójelenetét, és a feszült szekvencia talán éppen azt mutatja meg, hogy egy már ismert MCU-karaktert egy Skrull alvóügynök vált fel.

Figyelem! A cikkben spoiler olvasható.

A klipben láthatjuk, ahogy Everett Ross (Martin Freeman) meglátogatja Prescott (Richard Dormer) nevű ügynöktársát, aki megpróbálja meggyőzni Rosst arról, hogy a Skrullok tömeges inváziót szerveznek a Földre. Ross szkeptikus, de beleegyezik, hogy az információt átadja Nick Furynak. Ezen a ponton úgy tűnik, mintha egy fontos momentumot kivágtak a videóból, hogy idő előtt ne áruljanak el túl sokat. A jelenet azzal végződik, hogy Prescott a földre döngöli Rosst. Talán észrevett valamit, ami miatt arra gyanakodott, hogy Ross egy Skrull?

A sorozathoz kiadott szinopszisból kiderült, hogy “a Marvel Studios új sorozatában, a Titkos invázióban, amely a jelenkori MCU-ban játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy a Földet titokban megszállta egy alakváltó Skrullokból álló frakció. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, aki a Földet választotta új otthonának. Együtt versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.”

A sorozatban Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran mellett Emilia Clarke, Olivia Colman és Don Cheadle játszik.

Ali Selim a rendező és executive producer, valamint Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet és Brian Tucker társproducerek. Kyle Bradstreet egyben a vezető író is, Jennifer L. Booth, Allana Williams és Brant Englestein pedig társproducerek.

Titkos invázió premierjére 2023. június 21-én kerül sor a Disney+-on.

Titkos invázió

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...