Főoldal Sorozatok A Marvel Studios bemutatta a Titkos invázió első 5 percét, ami leleplezheti a Skrullok első alvóügynökét
Sorozatok

A Marvel Studios bemutatta a Titkos invázió első 5 percét, ami leleplezheti a Skrullok első alvóügynökét

Az MCU egyik régi karakteréről derülhet ki, hogy valójában a Skrullok alvóügynöke.

533

Már nem kell sokat várnunk a Marvel Moziverzum következő produkciójára, ugyanis még ebben a hónapban érkezik a következő sorozat. Egy sor utalás után a Marvel Studios hivatalosan is közzétette a Titkos invázió nyitójelenetét, és a feszült szekvencia talán éppen azt mutatja meg, hogy egy már ismert MCU-karaktert egy Skrull alvóügynök vált fel.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A klipben láthatjuk, ahogy Everett Ross (Martin Freeman) meglátogatja Prescott (Richard Dormer) nevű ügynöktársát, aki megpróbálja meggyőzni Rosst arról, hogy a Skrullok tömeges inváziót szerveznek a Földre. Ross szkeptikus, de beleegyezik, hogy az információt átadja Nick Furynak. Ezen a ponton úgy tűnik, mintha egy fontos momentumot kivágtak a videóból, hogy idő előtt ne áruljanak el túl sokat. A jelenet azzal végződik, hogy Prescott a földre döngöli Rosst. Talán észrevett valamit, ami miatt arra gyanakodott, hogy Ross egy Skrull?

A sorozathoz kiadott szinopszisból kiderült, hogy “a Marvel Studios új sorozatában, a Titkos invázióban, amely a jelenkori MCU-ban játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy a Földet titokban megszállta egy alakváltó Skrullokból álló frakció. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, aki a Földet választotta új otthonának. Együtt versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.”

A sorozatban Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran mellett Emilia Clarke, Olivia Colman és Don Cheadle játszik.

Ali Selim a rendező és executive producer, valamint Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet és Brian Tucker társproducerek. Kyle Bradstreet egyben a vezető író is, Jennifer L. Booth, Allana Williams és Brant Englestein pedig társproducerek.

Titkos invázió premierjére 2023. június 21-én kerül sor a Disney+-on.

Titkos invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események