Főoldal Filmek A Marvel Studios állítólag továbbra is kitart a Kang-dinasztia mellett, de Jonathan Majors-t leváltják
Filmek

A Marvel Studios állítólag továbbra is kitart a Kang-dinasztia mellett, de Jonathan Majors-t leváltják

Hivatalos forrásból továbbra sem erősítették meg, mi lesz Jonathan Majors és Kang sorsa az MCU-ban.

631
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Már követni is nehéz az eseményeket, hogy éppen hol tartanak. Az elmúlt héten több bennfentes riport is megjelent a Marvel Studios nagy tervéről, hogyan mentenék meg a The Multiverse Saga fináléját. Ezzel kapcsolatban napvilágot láttak olyan hírek, hogy lemondanak Kang és variánsainak, a Kang Tanács nagy háborújáról, és behozzák Doctor Doomot.

Hangsúlyozzuk, ezek nem hivatalos információk, kezeljük őket fenntartásokkal, de ahogy a mondás is tartja, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Valami igazság alapja mégiscsak van, mert túl sokat hallani Jonathan Majors ügyéről. A színészt még márciusban tartóztatták le családon belüli erőszak vádjával, Majors jelenleg is az ítéletre vár. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel Studios döntött, és a döntés ellenére megválnak a színésztől, hogy valaki más játssza Kangot a folytatásban.

Egymásnak ellentmondó hírekről lehet olvasni, de a legújabb fejlemények szerint kitartanak a Kang, a Hódító története mellett, amit a Loki és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia vezetett fel. Daniel Richtman bennfentes szerint a stúdió “még mindig elkötelezett” a Kang-dinasztia mellett, de megvan rá az esély, hogy Kang szerepét újraosztják. Szinte biztos, hogy megvárják Majors perének a kimenetelét, hogy bármilyen hivatalos bejelentést tegyenek, de még ha a színészt ártatlannak is találják, akkor is megválhatnak tőle.

A The Hot Mic podcast legfrissebb epizódjában Jeff Sneider elmondta, hogy szerinte Kangot végül újra fogják castingolni, és a döntés nem biztos, hogy a Marvel Studios kezében van. Bob Iger, a Disney vezetője szemmel tartja a dolgokat, és lehet, hogy ő fogja meghozni a döntést. Majors ebből nem jöhet ki nyertesen, mármint olyan értelemben, hogy ártatlansága ellenére a sajtóban túl sok negatív hullám indult el, és ez rossz fényben tűnteti fel a stúdiót, inkább ártana a Disney-nek.

Ezek csak találgatások, de őszintén szólva meglepve éreznénk magunkat, ha a történtek fényében már nem álltak volna elő több forgatókönyvvel is, hogy mihez kezdjenek a Kang-dinasztiával. Kevin Feige és csapata nagyobb támogatást kap a Disney vezetőjétől, Iger többször is kiemelte, hogy érzi a súlyát, amiért a minőség helyett rámentek a mennyiségre, és ez nincs rendjén. Vissza kell állítani az MCU jó hírnevét az 5-6. fázis végére.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.