x
Sorozatok

A Marvel megerősítette, hogy az Armor Wars több új páncélt is bemutat majd

A sorozat hű marad a címéhez, és több páncélt is kap Hadigép.

A Marvel megerősítette, hogy az Armor Wars több új páncélt is bemutat majd
  • Publishedszeptember 20, 2022

Don Cheadle a Hadigép szerepében legközelebb a Disney+ Titkos invázió sorozatában tér vissza, majd ezután saját sorozatot kap a karaktere. Valamikor a jövőben érkezni fog az Armor Wars, aminek forgatása jövő év első felében kezdődik. Most azonban a Marvel megerősítette, hogy a sorozat főszereplője, Rhodey több új páncélt kap.

Rhodey legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban viselte a Hadigép páncélját, bár azóta már páncél nélkül is feltűnt a Disney+ gyártású A Sólyom és A Tél Katona című sorozatban. Legközelebb a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury mellett láthatjuk majd a Titkos invázió-sorozatban, mielőtt főszerepet kapna a saját sorozatában. A Marvel Studios által megosztott új részletek megerősítik, hogy az Armor Wars hű marad a sorozat címéhez, és Rhodey-t egy sor új Hadigép-páncélban láthatjuk.

A Marvel Studios hivatalos sajtóközleménye a D23 Expo-t követően megerősítette, hogy Don Cheadle Rhodey-ja több új páncélt is kap a Disney+ sorozatában. Az MCU-ban töltött ideje alatt Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark rengeteg Vasember-ruhát készített magának. Rhodey-t is láthattuk már különböző páncélokban, és úgy tűnik, hogy a rajongók több variációban is láthatják majd a jövőben.

A Rhodey-rajongók teljesen új megvilágításban láthatják majd a karaktert, és a sorozat címét tekintve a közönség a hős teljesen új, különböző páncéltípusokat felvonultató öltözeteire számíthat.

Valószínűleg nem Don Cheadle Rhodey-ja lesz az egyetlen karakter, aki beöltözik. A sorozat hivatalos leírása szerint a sorozatban Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül, ahogy a sorozatot inspiráló képregényekben is, így a rajongóknak arra is felkészülhetnek, hogy Rhodey több páncélos ellenféllel is meg kell küzdenie.

Hadigép
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.