Főoldal Sorozatok A Marvel megerősítette, hogy az Armor Wars több új páncélt is bemutat majd
Sorozatok

A Marvel megerősítette, hogy az Armor Wars több új páncélt is bemutat majd

A sorozat hű marad a címéhez, és több páncélt is kap Hadigép.

399
Hadigép
Forrás: Marvel Studios

Don Cheadle a Hadigép szerepében legközelebb a Disney+ Titkos invázió sorozatában tér vissza, majd ezután saját sorozatot kap a karaktere. Valamikor a jövőben érkezni fog az Armor Wars, aminek forgatása jövő év első felében kezdődik. Most azonban a Marvel megerősítette, hogy a sorozat főszereplője, Rhodey több új páncélt kap.

Rhodey legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban viselte a Hadigép páncélját, bár azóta már páncél nélkül is feltűnt a Disney+ gyártású A Sólyom és A Tél Katona című sorozatban. Legközelebb a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury mellett láthatjuk majd a Titkos invázió-sorozatban, mielőtt főszerepet kapna a saját sorozatában. A Marvel Studios által megosztott új részletek megerősítik, hogy az Armor Wars hű marad a sorozat címéhez, és Rhodey-t egy sor új Hadigép-páncélban láthatjuk.

A Marvel Studios hivatalos sajtóközleménye a D23 Expo-t követően megerősítette, hogy Don Cheadle Rhodey-ja több új páncélt is kap a Disney+ sorozatában. Az MCU-ban töltött ideje alatt Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark rengeteg Vasember-ruhát készített magának. Rhodey-t is láthattuk már különböző páncélokban, és úgy tűnik, hogy a rajongók több variációban is láthatják majd a jövőben.

A Rhodey-rajongók teljesen új megvilágításban láthatják majd a karaktert, és a sorozat címét tekintve a közönség a hős teljesen új, különböző páncéltípusokat felvonultató öltözeteire számíthat.

Valószínűleg nem Don Cheadle Rhodey-ja lesz az egyetlen karakter, aki beöltözik. A sorozat hivatalos leírása szerint a sorozatban Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül, ahogy a sorozatot inspiráló képregényekben is, így a rajongóknak arra is felkészülhetnek, hogy Rhodey több páncélos ellenféllel is meg kell küzdenie.

Hadigép

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.