Wide Screen
Filmek

A Marvel Kapitány hivatalos weboldala a ’90-es évek hangulatát idézi

Retro köntösben, a ’90-es évek hangulatában mutatták be a Marvel Kapitány hivatalos weboldalát.

Retro köntösben, a ’90-es évek hangulatában mutatták be a Marvel Kapitány hivatalos weboldalát.

A Marvel Kapitány stílusában jobban megfelel napjainknak, a film megvalósítása is a legmodernebb technológiákkal készült, de a weboldala határozottan a régi időkbe kalauzolja vissza az arra látogatókat. A film bemutatója nincs már messze, március 7-án bemutatkozik a Marvel Moziverzum legerősebb karaktere, így ennek apropóján a Marvel és a Disney lerántotta a leplet a hivatalos weboldalról.

A webhely a marvel.com oldalon kapott helyet, és mintha egyenesen a ’90-es évekből vették volna elő, úgy néz ki, mint mikor az Angelfire vagy a GeoCities weboldalakat böngésztük 1995-ben, tele díszes szövegezéssel, twinkly GIF-animációkkal, vendégkönyvvel és még egy látogatószámláló is kikerült rá. Kell ennél több?

Anna Boden társrendező korábban úgy fogalmazott az Entertainement Weeky lapnak, hogy

Nem éreztük nagyon távolinak a ’90-es éveket, mert igazából mi is öregek vagyunk. De a filmkészítés ráébresztett bennünket arra, hogy a ’90-es évekből származó dolgok mennyire elavultak, és nagyon sokat szórakoztunk rajta.

A website pontosan azokat az időket idézi fel, mikor leültél a gép elé és próbáltál betárcsázni a szolgáltatóhoz, miközben csörgő-ropogó hangok hagyták el a számítógépet, de szomorúan konstatáltad, hogy nem épült fel a kapcsolat, mert valaki használja a telefonvonalat. A fejlesztők még egy vidám, de annál bosszantóbb „Spot the Skrull” nevű játékot is elhelyeztek a honlapon, ahol azt kell eltalálni, hogy a feldobott képen ember vagy egy titokzatos alakváltó idegent, vagyis egy Skrullt látunk-e megbújni a ruha alatt.

Marvel Kapitány

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat