x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Marvel egy kevésbé ismert, de annál tehetségesebb íróban látta meg az Armor Wars vezető íróját

A Fekete hétfőt is jegyző Yassir Lesterre esett a választás.

A Marvel egy kevésbé ismert, de annál tehetségesebb íróban látta meg az Armor Wars vezető íróját
  • Publishedaugusztus 21, 2021

Még tavaly decemberben a Disney részvényeseinek tartott eseményen jelentették be az Armor Wars című Disney+ sorozatot, amivel próbálják majd csillapítani a rajongók étvágyát Vasember halála után. Don Cheadle főszereplésével érkező sorozat ugyanis Tony Stark technológiának veszélyeiről fog szólni, mi van akkor, ha rossz kezekbe kerül a fegyver.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a Fekete hétfő, a Csajok és The Carmichael Show sorozatot is jegyző Yassir Lester forgatókönyvírót kérték fel a készülő Armor Wars című sorozat vezető írójának. Ahogy a bevezetőben is írtuk, a sorozat témája arra fókuszál majd, hogy mi történik, ha Tony Stark halála után a mesterséges intelligencia és a vasember-páncél rossz kezekbe kerül. A történet főhősének ezúttal James Rhodes elezredest teszik meg, Tony legjobb barátját.

Lester nem mindennapi utat járt be Hollywoodig. Egy tehetséges stand-up komikus volt, akiből később színész, majd forgatókönyvíró lett. Bár neve mellett több sorozat nevét is olvashatjuk, az Armor Wars lesz az első igazán nagy költségvetésű és szuperhősökből álló projektje. Korábban csak kisebb alkotásokhoz adta nevét, ugyanakkor nem szokatlan lépés ez a Marveltől, hogy kevésbé ismert tehetségekre bízzák a dolgot. Mindenképpen előnyt jelent, hogy a Fekete hétfő forgatásán Cheadle-vel dolgozott együtt.

Arról nem esett szó, hogy indul a forgatás, de a dolgok állása szerint valamikor az év végén vagy esetleg 2022 elején kezdődhet a munka. Most minden Lester gyorsaságától függ, hogy a vezető író mennyire gyorsan készíti el a szkriptet. Továbbá arról sincs hír, hogy mikor lesz a Disney+ sorozat bemutatója, mindössze annyit közölt Kevin Feige 2019 nyarán, hogy a Marvel Moziverzum 4. fázisában fogják bemutatni ezt a sorozatot.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.