Főoldal Filmek A Marvel arra készül, hogy Thor átadja a stafétát Janes Fosternek a folytatásban?
Filmek

A Marvel arra készül, hogy Thor átadja a stafétát Janes Fosternek a folytatásban?

Nyáron bemutatkozik az új Thor?

50
Thor: Szerelem és mennydörgés

Sokakban felmerült a kérdés, hogy Thor átadja a stafétát Jane Fosternek a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. Erről megkérdezték a film rendezőjét is, aki azonban egészen más véleményen van. Taika Waititi szerint nem erről van szó.

A Total Filmnek adott interjújában Taika Waititi rendező elmondta, hogy szerinte Thor nem fog lemondani a mennydörgés istenének szerepéről.

Nagyon szórakoztató az ötlet, hogy Thor megkapta a Vihartörőt, azt a nagy fejszét, és most hogy a kalapácsa visszakerült, és valaki más kezében van. Ez már nem az ő kalapácsa. Hanem az ötlet, hogy valaki átveszi a helyét. Azt hiszem, sok rajongó azt fogja feltételezni, hogy ‘Ó, oké, ez a staféta átadása’… Nem vagyok beavatva a Marvel jövőre vonatkozó terveibe, de nem hiszem, hogy ez a helyzet.

Taika Waititi

A Marvel-rajongók izgatottan várták a filmet, hogy mire készül a Marvel Studios, miután Jane Foster több év kihagyást követően visszatér, és méghozzá a Hatalmas Thor szerepében. Jane Foster már megmutatta jelmezét, a Mjölnirt is láttuk, milyen ügyesen forgatja, a legújabb előzetesben még a villámokkal is játszott. Bár Jane Foster a képregényekben valóban az új Thor lesz, fogalmunk sincs, hogy a Marvel mennyire fogja követni azt a bizonyos történetet. És Waititi sem tudja.

Elég szorosan ragaszkodunk Jane történetéhez, és ahhoz, ami Jane-nel történt… mert ez nagy hatással volt a filmre. Megpróbáljuk a legjobb részeket átvenni belőle.

Taika Waititi

Ez mindenképpen egy elég epikus Thor folytatásnak hangzik, Christian Bale-lel, aki Gorr, az Isteni Mészáros szerepében csatlakozik.

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...

WGA
Filmek

Csütörtökön hivatalosan is véget ér a hollywoodi írósztrájk

Az írósztrájk holnap véget ér, miután megszavazták a vasárnap elfogadott pontokat.