Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel a Star Wars Finnjéből is szuperhőst készül csinálni

Már régóta pletykáltak egy Penge-rebootról, de a legújabb hírek szerint nem erre kérnék fel John Boyegát a Marveltől.

John Boyega a közelmúltban meghallgatta a rajongókat, akik arra szerették volna rávenni a színészt, hogy játssza el Pengét egy készülő új filmben. Azonban Boyega ezt visszautasította a Washington D.C.-ben zajló Awesome Con rendezvény paneljén, mondván, hogy nem érdekli a szerep, mert az még mindig Wesley Snipes-ot illeti. De azt elárulta, hogy látogatást tett a Marvel Studiosnál egy másik szerep ügyében.

A Bounding into Comics állítása szerint Boyega a tegnapi eseményen arról beszélt a tömegnek, hogy találkozott a Marvel Studios fejeseivel, ahol egy szuperhős szerepről beszélgettek. Nem meglepő a hír, hiszen a Marvel elnöke, Kevin Feige rendszeres látogatója a Star Wars vörös szőnyeges bemutatóinak, ahol többször is elkapták már, amint Boyegával vált pár szót. Hogy pontosan milyen szerepet is szánnak a színésznek, azt nem tudtuk meg tőle, de azt hozzátette a színész, hogy most az első a Star Wars: Epidose IX, amit júliustól kezdenek forgatni. Így ha valóban szerepet is kap a Marveltől, akkor arra legnagyobb esélye valamikor 2019-ben lehet. Talán a Fekete Párduc folytatásáról ment a diskurzus?

Még több a témában...

Mégis felfedték a Bosszúállók 4 címét?

Kévés Bence Mihály

A Star Wars 9. rész után Daisy Ridley nem szeretne Rey lenni

Kévés Bence Mihály

Igen, Pókember benne lesz a Venomban, csak nem úgy!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább