Ahsoka Tano

A Lucasfilm már tudja, hogy kit szeretne Sabine Wren szerepére a Disney+ Ahsoka élőszereplős sorozatában

Hárman is versenyben voltak, de csak egyikük lehet Sabine Wren.

A hónap elején három színésznő neve is felmerült, akiket kinézett a Lucasfilm. A stúdió még tavaly télen erősítette meg, hogy a The Mandalorian után Ahsoka Tano hamarosan visszatér a Disney+ streamingszolgáltató műsorára. Az Ahsoka című önálló spinoff-sorozat a főhős mellett Sabine Wren is feltűnik majd, és állítólag a stúdió már döntött a szereposztásról.

Régóta pletykálták, hogy a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatból a rajongók nagy kedvence, Sabine Wren is szerepet kap az Ahsoka élőszereplős adaptációban, amit később a Lucasfilm megerősített. A stúdió időközben már megkezdte a szereplőválogatást a mandalori szerepére, és beszámolók szerint egy ázsiai/délkelet-ázsiai származású színésznőt szeretnének. A listát három névre szűkítették: Lana Condor (X-Men: Apokalipszis), Tati Gabrielle (A visszatérők) és a modell Havanna Rose Liu (Mayday, Girls Will Be).

A Knight Edge Media úgy tudja, hogy a három jelölt közül Gabrielle lett a befutó, legalábbis a Lucasfilm nagyon szeretné neki adni Sabine Wren szerepét. Ez megerősíti azt, miszerint Liu kiszállt a versenyből, és időközben Condor is nagyon elfoglalt lett a Netflix készítésű Boo, Bitch és a Hulu gyártású Take Out projektek miatt. Még nem kell elkönyvelni, hogy Gabrielle kapta a szerepet, hiszen hivatalosan nem erősítették meg ezt, és talán mások is versenyben vannak, akikről még nem hallottunk.

A Lázadók fináléjában Sabine és Ahsoka küldetésre indultak, hogy megkeressék Ezra Bridger barátjukat. Thrawn admirálissal vívott csatában veszett nyoma Ezrának, miután beszippantotta őket egy féreglyuk. A The Mandalorian második évadában erre az eseményre nem tértek ki külön, noha mikor Ahsoka szembe találta magát a Magiszterrel, volt néhány utalás rá, hogy Ahsoka továbbra is keresi az eltűnt ifjú jedit. A pletykák szerint az Ahsoka-sorozatban Ezra és Thrawn admirális is bemutatkozik majd, de ezt sem erősítették meg a stúdiótól.

Az Ahsoka egyelőre nem kapott premierdátumot, de tervek szerint valamikor 2022 év végén vagy 2023 elején szeretnék bemutatni az élőszereplős sorozatot. Idén ősszel a The Mandalorian sem folytatódik, helyette a The Book of Boba Fett spinoff-sorozatot tűzik műsorra, s csak jövőre tér vissza Din Djarin.

Total
10
Shares
Previous Article
Mátrix

Lilly Wachowski elárulta, hogy miért nem vállalta a The Matrix Resurrections rendezését

Next Article
The Mandalorian

Szomorúak lennénk, ha így lenne, de állítólag a 3. évaddal befejeződik a The Mandalorian

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!