Close


Közelgő események

Filmek

A Lionsgate fejese megerősítette, hogy készül a John Wick 5. része

A John Wick: 4. felvonás nagy sikere után naná hogy lesz folytatás!

A Lionsgate fejese megerősítette, hogy készül a John Wick 5. része
  • PublishedMay 26, 2023

A John Wick: 4. fejezet az idei év elején került a mozikba, és abszolút új szintre emelte az akciófilmekről alkotott képet. Nemcsak a rajongók, de a kritikusok is a sorozat legjobbjának hozták ki, így érthető, hogy nem szeretnék sokáig pihenőre fogni a kedvenc bérgyilkosunkat.

Bár a negyedik rész után a címszereplő antihős sorsáról már sokat találgattak, úgy tűnik, az utazásnak még biztosan nincs vége. A Lionsgate 2023 negyedévi eredménybeszámolója során a Motion Picture Group elnöke, Joe Drake megerősítette, hogy egy ötödik John Wick-film továbbra is fejlesztés alatt áll.

Mi most egy nagy átfogó franchise kiépítésén dolgozunk, amellett rendszeres ütemben jönne majd spinoffokkal, a televíziós univerzum növekedését is vizsgáljuk, hogy a franchise állandó ütemben gyarapodjék új részekkel, mert a közönség egyértelműen nagy étvággyal fogyasztja ezeket. Mint tudjátok az hivatalos, hogy a Ballerina az első spinoff, ami jövőre jelenik meg. Három másikat fejlesztünk, köztük az [John Wick] ötödiket, és a The Continental című tévésorozatot is, amely hamarosan adásba kerül. Szóval, kiépítjük a világot, és amikor megjelenik az ötödik rész, az szerves része lesz annak, ahogy elmeséljük majd ezeket a történeteket. De számítunk John Wick rendszeres jelenlétére.

Joe Drake

Ahogy elhangzott a beszámolóban is, jövőre jelenik meg a Ballerina, a franchise első spinoff-filmje, amely Ana de Armas visszavonult bérgyilkosát ismerhetjük meg, aki bosszút forral családja gyilkosai ellen. A filmben visszatér Keanu Reeves és Ian McShane egy rövid vendégszerep erejére. A filmet rendezte Len Wiseman, a forgatókönyvén pedig Shay Hatten dolgozott.

A stúdió 2023. június 7-ére tűzte ki a Ballerina bemutatóját.

Ana de Armas
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.