Főoldal Filmek A legújabb képen Kang, a Hódító beszélget A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik címszereplőjével
Filmek

A legújabb képen Kang, a Hódító beszélget A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik címszereplőjével

Vajon miről beszélget Kang, a Hódító és a Hangya a képen?

313
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Az Empire magazinnak köszönhetően kaptunk egy új képet A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címszereplőjéről, és a film főgonoszáról. Jonathan Majors karakterét, Kangot, a Hódítót már láttuk az előzetesben, miközben valami fontos dologra próbálja meggyőzni a címszereplőt, bár nem derült ki a videóból, hogy mi a beszéd témája. Ebből a beszélgetésből ragadtak most ki egy képkockát.

Jonathan Majors Kang variánsát először a Loki évadzáró epizódjában láthattuk, legközelebb pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben tér vissza. Kang, a Hódító lesz a The Multiverse Saga főellensége, ahogy azt nyáron megtudtuk, és egy Bosszúállók-film alcíme is mutatja. Az Empire magazin legújabb számában Peyton Reed rendező a Marvel Moziuniverzum “örök antagonistájának” nevezett Majors karakterét.

Kang, a Hódító a filmünkben egy egészen más karakter. Ő olyasvalaki, aki uralja az időt, és egy harcos és stratéga. Ez érdekes számomra: fogjuk a legkisebb, és egyesek szerint a leggyengébb Bosszúállót, és állítsuk szembe ezzel az abszolút természet feletti erővel.

Peyton Reed

Nehéz megjósolni, hogy Kang milyen szerepet játszik a filmben, de ha abból indulunk ki, hogy a Bosszúállók: A Kang-dinasztia róla kapta a nevét, akkor kitalálhatjuk, hogy sok jót nem tartozgat a Marvel Moziverzum hősire nézve. “Szerintem komoly hatással lesz az MCU-ra” – tette hozzá Reed. “Jeff Loveness írta ezt a filmet, és egyébként ő dolgozik A Kang-dinasztia forgatókönyvén is, szóval sokat beszélgettünk arról, hogy milyen hatással lesz Kang, a Hódító megjelenése. Nagy dolgok vannak kilátásban”.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címszereplői, Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Hank Pymmel (Michael Douglas) és Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) a család együtt indulnak a Kvantumbirodalom felfedezésére. Az útjuk során különös, új lényekkel kerül kapcsolatba, és olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek.

Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében csatlakozik a kalandhoz. A rendező Peyton Reed harmadik alkalommal tér visszatér a film rendezőjeként; a producerek Kevin Feige és Stephen Broussard lesznek.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események